sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Pieksämäen ryhmänäyttely 02.07.

Huh hellettä. Tyttöjen kanssa kävästiin Pieksämäen ryhmiksessä 02.07. Sani oli hienosti ROP ja ROP-VET sekä sai ensimmäisen veteraanisertinsä. :) Tuomari (Hannele Jokisilta) ihastui kovasti hyväkuntoiseen mummokoiraan. :) Jopa turkista tuli kehuja, vaikka edellisenä iltana harjasin puolet pois, kun karvanlähtö iski taas sopivasti. 

Kajan kehää piti sen jälkeen odotella, kun oli melkein tunnin myöhässä. Kajan kanssa saatiinkin sitten vain EH eli vikan sertin metsästys jatkuu. Pikkukoira oli tuomarin (Sari Holopainen) mielestä liian pitkärunkoinen tai olisi saanut olla neliömäisempi. Kajallakin oli ihan järkky karvanlähtö ja oikein kunnon karvapilvi aina pölähti, kun se vähän ravisteli. Juuri ennen meidän kehää tuli myös pieni sadekuuro niin, että Kajan turkki kastui. Tuomarilla oli varmaan kädessä kunnon vaalea karvahanska, kun vähän Kajaa tutki ja silitti kehässä. :D Muuten pikkukoira esiintyi hyvin, mutta seisotus ei nyt oikein sujunut, kun Kaja ihastui vähän liikaa tuomariin. Vielä kun tuomari vingutti pikku lelua niin meikäläisen namit ei enää paljon Kajaa kiinnostaneet. Varmaan hellekin teki, että Kaja oli ihan aivot narikassa.

Näin tällä kertaa. Ens viikolla meillä on uusi yritys ja silloin varattava paremmat herkut Kajalle. Sanin kanssa ei jääty ryhmiin, kun oli jo niin tukala olo meillä kaikilla. Voin kertoa, että kuuma oli. :D

Hieno mummokoira <3


Sanin arvostelu, tuomari Hannele Jokisilta:

Erinomainen tyyppi. Oikeat mittasuhteet. Kaunis hyvä pää, jossa oikea ilme. Tasapainoiset hyvät kulmaukset. Vankka luusto. Hyvä runko. Erinomainen karva. Hienossa kunnossa ikäisekseen. Liikkuu hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.