maanantai 30. tammikuuta 2023

Vantaan koiratanssikisat 29.01.2023

Voihan tanssitytöt! 5 pv sitten huomasin, että Vantaan koiratanssikisoissa on hyvin vielä tilaa ja siitä se ajatus sitten lähti. Eilen ajeltiin sitten kisapaikalle ja olipahan mahtava päivä. Kaja osallistui freestylen ja htm:n alokasluokkaan ja Sani htm voittajaluokkaan. 

Kajan freestyleohjelman alkupuoli meni aikas kivasti. Sitten tapahtui jotain. Mahtoiko olla joku närästyskohtaus Kajalla tai jotain, mutta hetken Kaja alkoi kakomaan oudosti. Sen takia tietysti muutama liike jäi tekemättä, mutta onneksi Kajan olo pian helpotti. Aloin tietysti tsemppaamaan Kajaa ja kehuin sitä vuolaammin, niin pikkasen flippasi pikkukoiralla yli sen jälkeen ja melkoista pomppimista oli ohjelman seuraavassa vaiheessa. Onneksi loppu meni taas paremmin. Harmi tietysti, että tuollainen ikävä sattumus kävi juuri kisoissa, mutta eihän noille mitään mahda. Saatiin kuitenkin varsin kivat pisteet 22,76, mitkä riittivät kunniamainintaan ja saatiin Kajan ensimmäinen fs koulari. Jee, olin niin iloinen! Nyt päästään suunnittelemaan ja treenaamaan avo-ohjelmaa seuraavaksi.

*Kajan freestyle esitys Vantaalla 29.01.2023


Vieläkin ihmettelen, että mitä eilen oikein tapahtui Kajan htm esityksessä. Miten minun pieni freestylekoira oikein sai ihan huikeat pisteet nimenomaan htm lajista. Mikään koirani ei ole koskaan aiemmin saanut erinomaisia pisteitä (yli 26 pistettä) millään ohjelmalla, mutta eilenpä tuli sekin koettua. Huvittavinta on, että tämä ohjelma kasattiin neljässä päivässä. Musan päätin keskiviikkona ja sitten vaan kuuntelin kappaletta kolme päivää ja suunnittelin ja opettelin itse ohjelman päässäni. Kajan kanssa testattiin kotona parit position vaihdot käytännössä, että ne toimii ja se oli siinä. Edellisissä kisoissa Kaja ei ole seurannut kovin tarkasti ja välillä on ollut koira enemmän ilmassa kuin maan tasalla vauhdikkaasta ohjelmasta johtuen. Nyt päätinkin, että tehdään paljon rauhallisempi ohjelma mitä tauotan pysähdyksillä, jotta koira pysyy paketissa. Ohjelman loppuasennon vaihdoin vielä juuri ennen esitystä. Tuon kaiken pohjalta odotukset ei siis olleet kovin korkealla. Lopputulos olikin ihan jättiylläri. Kaja oli kyllä niin super! Seuraamiset onnistui upeasti. Ei tuo mielestäni kovin paljon paremmin olisi voinut mennä. Ilmeisesti ohjelma oli herättänyt myös suuria tunteita ja osa oli joutunut kuivaamaan silmiä ohjelman jälkeen mikä lämmittää kyllä mieltä. Tuloksena huikeat pisteet 27,20 ja Kajan ensimmäinen htm kuma sekä luokkavoitto! Huh! :)

*Kajan htm ohjelma Vantaan kisoissa 29.01.2023


Mummokoira Sani pääsi eilen myös mukaan 12v synttäreiden kunniaksi. Olipas kyllä hauskaa hömpötellä ja fiilistellä kehässä mummokoiran kanssa rennolla asenteella. Sani oli kyllä niin ihana. ❤️ Toinen kylmiltään vaan tempastiin kisoihin, vaikka htm treeniä ei enää juurikaan ole tehty. Siihen nähden Sani suoriutui kyllä niin upeasti vanhasta ohjelmastaan. Välipositioista mummeli päätti tulla pois turhan aikaisin ja sen takia vähän improttiin. Myös loppuun Sani päätti tehdä omat muuvit ja sittenpä loppuasentokin vaihtui lennosta. Mutta olipas vaan kivaa! On se kyllä huimaa, kun päivää vaille 12-vuotiaan koiran kanssa pääsee vielä tämmöistä kokemaan. Tuloksena siis erittäin hyvät pisteet 21,37. Voihan Sani, oma rakas tanssitähteni. ❤️

*Sanin htm ohjelma Vantaan kisoissa 29.01.2023


Palkintorohmut <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.