perjantai 2. kesäkuuta 2023

Lahden tanssikisat 13.05.2023

13.05. meillä oli hurjan kiva päivä Lahden koiratanssikisoissa. Pääsin urakoimaan oikein kolme ohjelmaa, huh. :D Päivä oli lämmin ja Kaja oli jo ulkoilutuksien jälkeen niin kuumissaan, joten ajattelin, että htm taitaa mennä ihan plörinäksi. Treenatessa pikkukoira ei kyennyt edes ensimmäistä positiota tekemään, kun ei vaan pystynyt kuumissaan keskittymään. Totesin, että koira vaan häkkiin viilentymään ja katsotaan mitä tulee. Onneksi lepohetki auttoi ja Kaja kykenikin kehässä ihan mukavaan suoritukseen. Oli siellä parit ihmettelyt ja jostain syystä oikean puolen positiossa Kaja tarjosi vasten-temppua pariin otteeseen, kun levitin kädet. Itse seuraamiset meni kuitenkin hyvin ja tällä kertaa meidän ohjelma oli kaikkien tuomareiden mielestä kuman arvoinen. Pisteitä saatiin 22,59, millä irtosi jopa alokasluokan voitto. :)

*Kajan htm esitys Lahdessa 13.05.2023


Freestylessa Kaja oli hieman väsyneen oloinen. Jotain kertoo ehkä jo se, että alkuasennosta se tuli luokseni vasta kolmannella käskyllä. Ohjelma meni kuitenkin ihan ok, vaikka koira vähän normaalia hitaammalla kävikin. Jokunen kielto ja parit lyhyet lattian haistelut mahtui mukaan, mutta pääasiassa ihan mukava suoritus kuitenkin. :) Pisteitä saatiin 21,57 mikä on hieman enemmän kuin viime kisoissa. Yksi tuomareista olisi jopa antanut kuman meille.

*Kajan freestyle esitys Lahdessa 13.05.2023


Epen kanssa meillä on ollut vähän kisataukoa tanssista, joten olipa kivaa päästä pojunkin kanssa kehään. :) Ohjelma oli kyhätty aika nopsaan ja eihän se ihan voi-tasoinen ohjelma ole, kun otettiin vain Epelle mieluisimmat jutut mukaan. Lippiksen nouto oli pojun lemppari ja enemmän tehtiin liikkeitä missä Epe sai olla lähelläni. Ihan hyviä pätkiä siellä oli mukana ja vaikka mukana oli myös perinteiset tuijotteluepisodit ja haukkukohtaukset niin ihan kiva mieli jäi itselle. Epe kykeni kuitenkin tekemään vieraassa hallissa monta juttua. Pisteitä saimme 20,43 millä olimme voittajaluokassa 2. sijalla. :)

*Epen freestyle esitys Lahdessa 13.05.2023


Kiitos Elinalle videoiden kuvaamisesta ja Marjaanalle seurasta. Olipahan niin mukava päivä. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.