Epen sivu


RTK2 Vauhtinallen Aika Epeli
"Epe"
  isä: FI & SE MVA Renlundens Ätno
emä: FI MVA, RTK1 Care Bears Fun Crispy Candy

Epe on minun ensimmäisestä omasta kasvattipentueesta, jonka Sani synnytti 23.02.2016. Pentuja syntyi vain kaksi (1u+1n) ja molemmilla pennuilla oli pienet valkoiset merkit rinnassa. Epe oli jo syntyessään paljon kookkaampi kuin siskonsa. Luonteeltaan Epe on kotioloissa melko rauhallinen ja kiltti poika. Lenkillä ja treeneissä vauhtia löytyykin enemmän.

Epen kanssa kävimme pentukurssilla Varkaudessa toukokuussa 2016. Kurssi sisälsi yhden teoriatunnin sekä 9 käytännön harjoituskertaa. Epen kanssa ollaan aloitettu treenaamaan koiratanssin, rally-tokon ja tokon alkeita ja säännöllisesti käymme eri treeniryhmissä. Lisäksi Nose Workia ollaan jonkin verran treenailtu ja Epe on päässyt kokeilemaan myös verijäljestystä. Intoa tuntuu hyvin löytyvän eri lajeihin. Vähän on vielä motivoinnin kanssa tekemistä, koska Epe ei ole kovin ahne, mutta sopivia herkkuja on jo löydetty mitkä toimii ja onneksi Epe leikkii todella mielellään eli palkkautuu hyvin myös lelulla. Välillä lelupalkka on sille jopa paljon mieleisempi.
Pyrimme osallistumaan monipuolisesti erilaisiin koulutuksiin. Toiveena olisi, että jonain päivänä voisimme kisata ainakin koiratanssissa ja rally-tokossa, mutta kaikki sitten aikanaan. :)
Haluaisin käyttää Epen jossain vaiheessa myös luonnetestissä ja karhunhaukku-koe kiinnostaa myös.

Harmillisesti Epelle ei ole toinen kives laskeutunut, joten myöhemmin tutkitaan onko se jäänyt vatsaonteloon ja samalla myös kastrointi on edessä. Näyttelyharrastus me ollaankin jo jätetty pois kuvioista.

Terveystuloksia:
Prcd-PRA: A (vanhempien perusteella)
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0-0
Polvet: 0/0
Selkä: Terve

Epe Koiranetissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.