keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Sanin pentukurssin 3. harjoituskerta

Maanantaina oltiin Sanin kanssa taas Marjaanan pentukurssilla. Harjoiteltiin maahanmenoa ja huomasin, että Sanilta oli hieman päässyt unohtumaan tuo temppu. Lopulta kuitenkin saatiin temppu onnistumaan, vaikka monta kertaa pitikin antaa käsky typylle. Treenattiin myös nätisti hihnassa kävelemistä ja tähän yhdistettiin myös se, että kuljettiin ympyrässä porukalla aina siirtyen pieni pätkä kerrallaan. Sani seurasi todella mallikkaasti jokaisen siirtymisen ja teki hienon perusasennon aina loppuun. Siis wau! :)

Aloitettiin myös harjoittelemaan myöhempää harpaiden tarkastamista varten niin, että pennut totutettiin kuonoon koskemiseen. Myöhemmin, kun koira on tähän tottunut, voidaan siltä alkaa vaatia pikku hiljaa jo itse hampaiden tarkastaminen. Hyvää harjoitusta tulevia näyttelyitä varten. Tämän kerran vaikein harjoitus Sanille oli vieraan ihmisen tuleminen lähelle. Sani kun niin kovasti haluaisi aina moikata kaikkia ja meni nytkin aivan sekaisin, kun Marjaana yritti lähestyä sitä. Tätä joudutaankin nyt harjoittelemaan ihan kunnolla, jotta typy tottuisi vieraiden ihmisten tapaamisiin eikä riehaantuisi joka kerta siitä aivan kamalasti.

Muuten Sani oli mielestäni tällä kertaa kurssilla hieman rauhallisempi kuin edellisellä kerralla, mutta ehkä siihen vaikutti se, että ennen tuntia olimme käyneet pienoisen rauhoittumislenkin siihen alle. Täytyypi jatkaa tuota jatkossakin, koska näin typy oli jo päässyt purkamaan ne pahimmat höyryt siellä lenkillä ja jaksoi treeneissä keskittyä sitten paljon paremmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.