perjantai 3. kesäkuuta 2011

Simo lappalaisten vapaamuotoisissa treeneissä

Simon kanssa käytiin lappalaisten vapaamuotoisissa treeneissä. Tällä kertaa keskityttiin lähes kokonaan koiratanssiliikkeisiin, tosin paikallamakuuta harjoiteltiin ryhmäliikkeenä muiden kanssa. Oli melkoisen kuuma päivä, mikä hieman näkyi Simon suorituksissa. Kuitenkin ihan kivasti saatiin onnistumisia ja poju jaksoi hyvin tsempata loppuun asti.

Harjoiteltiin pois päin peruuttamista ja sieltä takaisin päin peruutusta. Ihan hyvin onnistui. Molemmilla sivuilla seuraamisessa Simo teki pyörähdyksiä eri suuntiin ja pujotteli välillä jalkojen välistä. Hyvin onnistuu Simon pyörähdykset itsensä ympäri molempiin suuntiin jo täysin ilman käsimerkkiä. :) Harjoiteltiin myös Simon ylös-temppua (missä Simo istuu ja nostaa molemmat tassut ilmaan, ns. oravatemppu). Vielä tähän temppuun poju tarttee lisää tasapainoilutreeniä, koska se ei kovin kauan meinaa siinä asennossa vielä pysyä.

Pam-temppua (missä Simo heittäytyy selälleen) harjoiteltiin kaukoliikkeenä niin, että Simo ensin istui ja kauempaa käskytin sitä. Hienosti toimi myös näin ja ilman käsiapua. :) Tassujen antoa jaloille treenattiin myös ja ne meni loistavasti. Simo oli myös tosi innoissaan läpsy-tempusta (missä Simo läppäsee etutassuilla minun käsiä) ja sai siitä aina kivasti lisäintoa muihin temppuihinkin. :) Kovin monipuoliset harkat oli siis jälleen, vaikkei mitään esineisiin liittyviä temppuja tehtykään, kun en jaksanut raahata mitään mukana. Kotona täytyy taas joku päivä harjotella eri laatikko-temppuja sekä esineiden kiertoa, koska niitä olin ajatellut sisällyttää meidän seuraavaan tanssiohjelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.