maanantai 6. kesäkuuta 2011

Sanin pentukurssin 4. harjoituskerta

Tämä olikin nyt meidän pentukurssin vika kerta. Kiitos Marjaanalle kivasta kurssista! :) Nyt olin varannut Sanille palkaksi paistettua naudan maksaa, koska viime kerralla Sani siitä niin hullaantui, kun Marjaana antoi sille sitä pienen herkkupalan verran. Hyvin kyllä toimi. Ilahduttavaa oli kokonaisuutta ajatellen myös huomata, että tällä kerralla Sani käyttäytyi selvästi parhaiten eli edistytty ollaan jo koirahäiriön harjoittelussa kivasti. Aluksi tehtiin pieni kontaktiharjoitus sekä istumista muutama toisto. Tämän jälkeen treenattiin maahanmenoa muutaman toiston verran. Sitten jokainen sai esitellä pennuilleen opettamiansa muita temppuja. Sanin kanssa näytettiin perusasento, jalkojen välistä pujottelemis-temppu (surffaa) sekä Sanin pyörähdys itsensä ympäri (swing). Lisäksi näytettiin Sanin tassunanto-temppu. Tosi hienosti typy teki kaikki jutut ja saimme mukavaa palautetta pikku pimun taidonnäytteistä. :)

Tämän jälkeen meillä oli vielä pieni leikkimielinen kilpailu, jossa porukassa käveltiin ympyrää musiikin soidessa ja aina musiikin tauotessa tuli laittaa koirat nopeasti istumaan. Pienen harjoittelun jälkeen aina se koirakko joka oli hitain putosi pois pelistä. Sani seurasi tosi hienosti aina kävelyosuudet ja teki tosi upeasti aina perusasennot seuraamisten loppuun. :) Hyvin pärjäsimme myös kisassa, vaikkei aivan voittoon yllettykään. Kyllä olin taas ylpeä pikku neidistä! Ihan loppuun tehtiin vielä pieniä temppuharjoituksia. Harjoiteltiin jo Sanin osaamia koiran pyörähdyksiä sekä jalkojen välistä pujottelua. Pujottelussa onnistui lopuksi myös aivan täysin ilman käsimerkkejä. Siis wau! On se hieno pentu! :o)

Jatkoa ajatellen meidän on tarkoitus aloittaa myös Sanin kanssa käymään Marjaanan koiratanssiryhmässä Espoossa. Varmaan aina vuoroviikoin käydään sitten Simon ja Sanin kanssa, koska en viitsi niitä samaan aikaan ottaa mukaan. Sanin kanssa jatketaan myös käymistä lappalaisten vapaamuotoisissa tokotreeneissä pääkaupunkiseudulla. Jännityksellä odotan jo miten neiti tästä kehittyy ja koko ajan oppii kaikkea uutta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.