torstai 11. elokuuta 2011

Sani koiratanssiharkoissa Espoossa

Nyt päästiin taas kesätauon jälkeen pitkästä aikaa Marjaanan tanssitunnille. Tällä kertaa mukana oli Sani. Treenien alussa saatiin esitellä muille mitä kaikkea pentu olikaan oppinut kesätauon aikana. Melkoinen temppulista pennulla onkin jo kasassa. :o) Ja kehuja saatiin myös siitä miten innokkaasti ja vauhdilla Sani suorittaa kaikki liikkeet. Oikein palo sillä silmissä, kun se suorittaa eri temppuja.

Harjoiteltiin kaikkia Sanin jo osaamia temppuja ja lisäksi kokeiltiin myös kepin kiertämistä. Tosi hienosti toimi ja Sani oivalsi heti idean, koska tuolin kiertämistä oltiin aiemmin harjoiteltu. Nyt treenattiin myös tuolin kiertämistä ja kokeiltiin myös vaikeuttaa temppua laittamalla 2 tuolia vierekkäin, jotka Sanin tuli kiertää. Hienosti Sani teki jokaisen suorituksen. :) Treenattiin myös ison pahvilaatikon sisälle menemistä ja siellä käskin Sanin vielä maahan. Sani tykkäsi tästä tempusta kovasti ja oli muutaman toiston jälkeen menossa koko ajan laatikkoon. ;)

Lisäksi esitettiin meidän uusi Michael Jackson -teemainen ohjelma pari kertaa läpi muille. Molemmilla kerroilla pentu työskenteli tosi mahtavasti ja välillä palkkasin sitä kesken ohjelman. Ekalla kerralla olin itse unohtanut laittaa pienen laatikon valmiiksi, minkä päälle Sanin piti mennä pyörimään, joten jouduin tekemään sen kesken ohjelman. Kuitenkin Sani paikkasi hienosti tämän menemällä heti laatikon päälle ja ehdittiin ohjelman loppuliikkeetkin hyvin tekemään. Toisella harjoituskerralla kaikki menikin sitten putkeen. Tosi hienosti typy keskittyi koko ohjelman ajan ja yhtään ei keskittyminen herpaantunut palkkausten jälkeen vaan päin vastoin Sani oli jo innolla tekemässä seuraavaa juttua, jotta saisi lisää herkkua. :o) Muutenkin typy tekee aina niin vauhdilla kaikki liikkeet, että sen työskentelyä on kyllä varmasti ihana seurata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.