sunnuntai 7. elokuuta 2011

Simon ja Sanin kanssa temppuilua

Tehtiin ihan kotosalla kunnon temppuharjoitukset Simon ja Sanin kanssa. :)

Varsinkin poju oli aivan superinnoissaan (ehkä vähän liiankin), kun sen kanssa ei oltu vähään aikaan mitään treenattu. Harjoiteltiin mm. laatikon päällä pyörimistä. Hyvin toimi, vaikka Simo välillä putosikin sen päältä, kun niin paljon oli intoa. ;) Sitten treenattiin tuolin kiertämistä ja se sujui tosi upeasti myös pidemmällä matkalla. :) Tämän jälkeen oli vuorossa laatikkoon menemisen harjoittelua ja siitä sain hienosti jätettyä myös käsimerkin pois ja Simo meni pelkällä kokonaan-käskyllä laatikon sisälle istumaan. Tästä tempusta Simo oli kanssa tosi innoissaan ja olisi jaksanut harjoitella sitä vaikka maailman tappiin asti. :o) Hienosti tämä liike onnistui myös, vaikka käskyn Simo laatikkoon paljon kauempaa.

Sanin kanssa harjoiteltiin myös edellä mainittuja samoja temppuja. Varsinkin tuoltin kiertämiseen olin tyytyväinen, koska sitä ei aiemmin oltu kovin paljon harjoiteltu ja nyt se jo sujui ihan kohtuullisella matkallakin. :) Laatikon päällä pyöriminen sujui todella mahtavan hienosti ja typy vain pyöri vauhdikkaasti laatikon päällä, vaikka minä kiersin sitä eri suuntiin vuorotellen ympäri. Jee! Selvästi tämä on yksi neidin lempitemppu. Ongelma on melkein välillä ollut, että typy meinaa hakeutua laatikon päälle, vaikka olisimme tekemässä jotain muuta silloin. Laatikon sisälle meneminen sujui myös hienosti. Siellä käskin pennun vielä maahan ja hienostihan typy totteli. :)

Näiden lisäksi harjoiteltiin seuraamista, jossa otettiin myös peruutusta ja paikallaan pyörimistä. Itse kun pyörin paikallaan vasemmalle päin (vastapäivään), peruuttaa Sani sivullani hienosti. Tähän harjoiteltiin myös sellaista, että voin liikehtiä käsilläni, jotta Sani tottuisi siihenkin. Hienosti typy pysyi oikeassa kohdassa. Lisäksi tämän perään yhdistettiin vielä rundi-temppu, missä itse seison paikallaan ja Sani peruuttaa minua ympäri. Hyvin saa tämän tempun jatkumaan tuon edellisen perään. Voi että tuo pikku likka on kyllä niiiiiiin taitava! :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.