sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Messariviikonlopun su-päivä: Simon kanssa koiratanssikisoissa

Stuntman-Simon kanssa käytiin kisaamassa Helsingissä Voittaja näyttelyn yhteydessä järjestetyssä virallisessa freestylelajin koiratanssikisassa. Alunperin minun oli siis tarkoitus mennä Sanin kanssa, mutta juoksun takia neidin osallistuminen peruuntui. Simon kanssa meidän valmistautuminen kisaan oli siis melko huono. Paljon koirakkoja oli peruttanut osallistumisensa, joten alokasluokassa olikin vain 8 koirakkoa kisaamassa 12 sijaan. Simon kanssa meidän vuoro oli alokasluokassa aivan viimeisenä, joten hetki saatiin odotella omaa vuoroa.

Mielestäni tämän kertainen suoritus oli kyllä ehkä Simon huonoin suoritus kisoissa ikinä, koska Simolle tuli pari todella pitkää kontaktikatkosta, kun ensin herra alkoi haistelemaan lattiaa ja sen jälkeen tuijotteli isoa screeniä, josta kilpailijat näkyivät. Joitain liikkeitä jäi kokonaan tekemättä, yhteen kohtaan Simo teki oman liikesovelluksen ja muutenkin Simo kävi aika hitaalla jossain kohdissa. Positiivisena asiana ohjelmassa oli, että tällä kertaa yhtään haukahdusta ei pojulta päässyt. :) Meidän vuoron jälkeen pohdin jopa, että meidän olisi kannattanut keskeyttää koko suoritus, koska nyt saisimme varmasti todella huonot pisteet.

Palkintojenjaon alettua, kun ensin kuulutettiin alokasluokan 3. tullut koirakko, en ollut uskoa kuulemaani, kun siellä sitten kuulutettiinkin meidät eli olimme tulleet kolmanneksi! Olin aivan ällikällä lyöty, koska olin varautunut, että Simon kanssa tulisimme luokan viimeisiksi. Äkkiä sitten ryntäsin hakemaan Simon pois häkistä ja menin aivan hämillään pokkaamaan todella upean pokaalin ja ruusukkeen tuomareilta. Harmillisesti minulla ei enää ollut edes esiintymisasua yllä, koska en ollut varautunut sijoittumista varten. Tuomareillekin kommentoin, että olikohan pisteet nyt laskettu ihan oikein ja olivatko he nyt ihan varmoja, että juuri meidän piti olla kolmansia. Huh! Mutta niin se vain oli, että mielestäni Simon huonoimmalla esityksellä saimme kuitenkin parhaimmat pisteet (yht. 155,33p) kuin mitä vielä koskaan aiemmin virallisista kisoista.

Video meidän suorituksesta:
*Simo Helsingin koiratanssikisoissa 04.12.2011

Tuomarikommentit:
Hannele Parviainen (vastaava): Paljon kontaktikatkoksia. Kiva koreografia. (tekn. 72 / tait. 77)
Laura Jalli: Hauska ohjelma. :) Koira oli hieman hitaalla välillä ja ihmetteli screeniä ja haisteli. Pääosin teki kuitenkin liikkeet ok. Hyväntuulinen ohjelma. (tekn. 78 / tait. 80)
Tiina Jounio: Runsaasti hienoja liikkeitä ja kekseliäs ohjelma. Valitettavasti ympäristö aiheutti välillä liikaa häiriötä, joten kontaktiin tuli pitkiä katkoja. (tekn. 85 / tait. 74)

Simo ja upeat palkinnot :o)

Tanssikisan jälkeen ehdin hyvin vielä katsomaan rlk kehän näyttelyn puolella. Kaikki päivän 5 koiraa palkittiin laatuarvosanalla erinomainen ja Sanin veli sai upeasti sertin ja junnuvoittajatittelin.

Sanin veli Caamos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.