lauantai 4. helmikuuta 2012

Koiratanssin möllikisat Espoossa

Huh! Nyt on melkoinen urakka takana, kun kolme esitystä vedettiin Sanin ja Simon kanssa Espoon möllikisoissa.

Ensin oli vuorossa Sanin HTM-ohjelma mölliluokassa, jossa oli yhteensä 2 koirakkoa. Hieman Sani alussa haisteli maata ja lopussa tuli muutama haukku, kun neiti alkoi komentaa, että saisi jo palkan. Pari kertaa taisin astua typyn tassulle ja pientä kompurointia siellä oli paikka paikoin. Muuten kuitenkin Sani seurasi pätkittäin todella tarkasti ja hyvin. Ihan kiva fiilis jäi meidän ekasta HTM kokeilusta. :o) Upeasti sijoituimme mölliluokassa vielä 1. sijalle.
*Sanin HTM-ohjelma Espoon möllikisoissa 04.02.2012

Tuomarikommentit:
Mari Väänänen: Kiva koreografia. Kaksi positiota, joissa vaihtelevia suuntia. Alussa ikävä kontaktikatko ja hieman haukkumista. Kun koira kontaktissa, näytti todella hyvältä! Lisää kehäkokemusta ja teillä on lupaava ura edessä. Kehänkäyttö oli hyvä ja musiikki sopi parille hyvin. Ohjaaja liikkuu ja ohjaa koiraa kauniisti. Mukavaa katsottavaa.Seuraavana oli vuorossa Sanin freestyle-esitys mölliluokassa, jossa kilpaili yhteensä 7 koirakkoa. Tähän esitykseen olin todella tyytyväinen. Ainut miinus oli, kun viimeisessä laatikon päällä pyörimisessä Sani innostui haukkumaan aika paljon. Muuten neiti teki kyllä todella vauhdikkaasti ja myös välillä ongelmia tuottanut poispäin peruutus sujui upeasti ja laatikkoon meno meni hyvin. :o) Myös ajoitukset musiikkiin onnistuivat mielestäni loistavasti. Jee! Myös tässä luokassa Sani pokkasi upeasti luokan 1. sijan. :)
*Sanin freestyle-ohjelma Espoon möllikisoissa 04.02.2012

Tuomarikommentit:
Mari Väänänen: Valmis ohjelma. Koira toimi hyvin ja liikevalikoima oli monipuolinen ja sisälsi vaativiakin liikkeitä. Loppupuolen pyörimisissä tapahtunut haukkuminen häiritsi kokonaisuutta, joka muuten olisi ollut erinomainen. Musiikki oli hyvä ja dramaattinen. Varo käytettävien esineiden itse tarkoitusta. Oikein mallikas kokonaisuus, hienoa, ei muuta kuin kilpailukehiin.Vielä viimeisenä käytiin Simon kanssa kisaamassa freestylen harjoitusluokassa, jossa oli yhteensä 8 koirakkoa mukana. Ihan kivasti sujui pojun ohjelma. Erityisen tyytyväinen olin siihen, että Simo haukkui ainoastaan kerran koko ohjelman aikana. :) Hieman oli yhdessä kohtaa lattian haistelua, mutta muuten Simo pysyi hienosti mukanani ja oli innokas ohjelman loppuun asti. Kyytiin-tempussa Simo jälleen kerran hyppäsi ensin ylitseni, mutta onnistuihan se temppu lopulta sitten. Hienosti sijoituttiin Simon kanssa luokan 3. sijalle. :)
*Simon freestyle-ohjelma Espoon möllikisoissa 04.02.2012

Tuomarikommentit:
Mirja Ovitz: Hauskasti koottu taiteellinen esitys. Rekvisiitta loi kivat puitteet esitykselle. Olisin hieman kaivannut "koiratanssia" esitykseen. Muutama liike jäi hieman vajaaksi.


Ja vielä muutama kuva palkintokaksikosta:1 kommentti:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta, tosi hyvin meni kaikki esitykset! (:

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.