keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tahtitassujen kesäleirin aikataulut

Eilen illalla sain sähköpostilla Tahtitassujen kesäleirin aikataulut. Ihan kivasti on minulla ja Sanilla ohjelmaa yhdelle päivälle, yhteensä 4 tuntia koulutuksia. :o) Alla minun ja Sanin ohjelma leirillä:

Kesäleirin aikataulu (lauantai):
klo 11-12 Tokohalli: Täsmällinen ohjaus (Johanna): Mari & Rina, Hanna & Iita/Peppi ja Merja & Sani
klo 12-13 Agihalli: Erilaiset palkkaukset (Sini): Mervi & Frodo,Outi & Manteli/Pähkinä, Maija & Nuga/Nelly/Nala ja Merja & Sani
klo 13-14 tauko treeneistä
klo 14-15 RUOKATAUKO
klo 15-16 Agihalli: Häiriötreeni (Sini): Johanna & Kinna, Merja & Sani ja Outi & Manteli/Pähkinä
klo 16-17 tauko treeneistä
klo 17-18 Tokohalli: Työskentely ilman palkkaa (Tiina H.): Nadja & Hippi, Liisa-Ida & Hilla/Naava ja Merja & Sani
klo 18-19 Teoriakeskustelu

Hienosti kaikki koulutusryhmät keskittyvät juuri minun ja Sanin kannalta keskeisiin asioihin. Toivotaan, että saadaan paljon irti päivän koulutuksista.

Muita koulutusryhmiä mihin emme Sanin kanssa osallistu leirillä ovat: Vaikeat liikkeet, HTM alo-avo lk, Keskivaikeat liikkeet, HTM-positionhinkkauspaja, Liikkeiden yhdistely, Pajatyöskentelyä ongelmanratkaisu- ja koreografia-asioissa, HTM alkeet, Heittäytyvä ohjaajan liikkuminen.

Ja sunnuntaille vielä erilaisia koulutusryhmiä tiedossa: Yhteiskoreografia aamuverryttelyksi, Ohjaajan liikkuminen, Ohjelmien hiomista, Koiran täsmällisyyden lisääminen, Ohjelmien hiomista jatkuu, Koiran näköiset oivallukset, Koiran ääntelyn hillitseminen, Tanssin ja ohjaamisen yhdistäminen, Musiikin valinta, Pajatyöskentelyä ongelmanratkaisu- ja koreografia-asioissa, Pikkukoiran liikkeet, Vaikeat liikkeet, HTM-siirtymät.

Eli kokonaisuudessaan tosi kattava ja monipuolinen koulutustarjonta leirillä tiedossa ja varmasti jokaiselle koirakolle jotakin. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.