keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sani jäljestämässä ja marja/sienimetsällä

Tänään käytiin äitini kanssa marja/sienimetsällä. Mukaan olin ottanut myös Sanin, jolle kävin tekemässä metsään pari ihmisjäljeä. Hienosti Sani taas toimi jäljellä. Ekalla jäljellä itse vaan vähän hölmöilin, kun en luottanut tarpeeksi koiraani, joka kyllä tasan tiesi paremmin mistä se jälki oikein kulki. Noh, hieman siinä sitten ihmeteltiin, että minne se jälki jatkui kunnes uskoin Sania ja sitten homma jatkui. Matkalta löytyi hienosti myös metsään pudonnut esine ja jäljen lopussa odotti kunnon kasa herkkuja. :)

Toiselle jäljelle, kun oltiin menossa niin neidillä oli jo ihan kamala kiire päästä metsään. Heti Sani ampaisikin jäljelle ja melkoista kyytiä mentiin kunnes jälleen löytyi hienosti jäljen varrelta yksi esine. Sitten Sani jatkoi taas hyvin jäljestystä ja tosi hyvin pysyi koko ajan jäljellä. Lopussa odotti taas herkullinen palkka. Vielä autolle palatessakin neidin nenä kävi koko ajan tiuhaan ja olisi vielä ollut halukas uudelle kiekalle. Jes! Näitä lisää!

Puolukoita saatiin kaksi 10 litran ämpäriä ja toisen jäljen varrelta löytyi vielä kasa kanttarelleja, joten ei ollenkaan hassumpi reissu. :) Myös Sani nautti, kun sai palloilla mukana puolukoiden keruussa. Vapaana en tyttöä uskaltanut pitää juoksujen takia, mutta pitkässä liekassa oli kiva popsia puolukoita ja tulla aina juuri mamman apajoille. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.