lauantai 27. heinäkuuta 2013

Koiratanssin möllikisat Jyväskylässä

Tänään osallistuttiin Simon kanssa koiratanssin möllikisoihin Jyväskylässä. Alunperin myös Sanin piti osallistua, mutta koska sillä alkoi juoksui, täytyi Sanin osallistuminen perua. Simon kanssa päätettiin sitten osallistua sekä htm että fs lajiin ja hyvää saumaan päästiin harjoittelemaan meidän molempia uusia ohjelmia ensi viikon virallisia kisoja varten.

Ensin oli vuorossa Simon htm ohjelma ja siinä oli alussa melkoisia ongelmia, kun Simo ei oikein ollut mukana ja alkoi jopa hieman haukkumaan innostuttuaan juoksuosuudesta. :( Vähitellen seuraamiset alkoivat sujua paremmin ja loppua kohti alkoi jo olla ihan ok menoa. Parhaiten onnistui jalkojen välissä seuraaminen, muissa positioissa oli melkoista heilumista ja ne eivät olleet niin tarkkoja. Kisojen arvostelu oli kuitenkin todella löysää, joten upeat pisteet saatiin sekä htm kisaluokan voitto. :)
*Simon htm ohjelma Jyväskylän möllikisoissa 27.07.2013

Tuomarin kommentit ja pisteet:
Heli Nousiainen: Alkukangertelun jälkeen koreografia liukui hienosti eteenpäin. Muutama haukku ei haitannut ja upeasti pysyi kontakti läpi ohjelman. Tekn. 87p / Tait. 87p, Yht. 174p

HTM ohjelman kuvia:
Alkuasento

Seuraamista vasemmalla

Seuraamista oikealla

Seuraamista jalkojen välissä

Seuraamista edessä

Lopputemppu


Sitten olikin jo vuorossa freestyle ja kisaluokassa oli yhteensä 4 koirakkoa. Simon ohjelma alkoi ihan kivasti, mitä nyt poju olisi välillä halunnut ottaa käsilaukkuni suuhun, koska tykkää niin sen noutamisesta. ;) Puolivälin vauhdikkainen juoksuosuuksien jälkeen Simo alkoi kuitenkin haukkumaan aika paljon, joten silloin jouduin pari kertaa rauhoittamaan tilanteen ja sitten onneksi poika tyyntyi ja pystyttiin jatkamaan ohjelma hyvin loppuun. Loppua kohti ohjelma parani kivasti ja Simolla tuntui olevan hauskaa. :) Hienot pisteet saatiin myös tästä ohjelmasta ja sijoituksemme oli kolmas. :)
*Simon freestyle ohjelma Jyväskylän möllikisoissa 27.07.2013

Tuomarin kommentit ja pisteet:
Heli Nousiainen: Vaikeitakin liikkeitä koreografiassa, joista koira suoriutui hyvin. Tahti oli töppösissä kummallakin. Takana tehdyt liikkeet sai Simon haukkumaan, mutta hienosti suoriutui ohjaaja haukkusarjasta menettämättä hermojaan. Tekn. 88p / Tait. 84p, Yht. 172p


Tosi mukavat kisat kyllä oli ja hyvää harjoitusta saatiin tulevia kisoja varten. Vielä nuo ohjelmat tarvitsee vähän viilausta, mutta ihan hyvällä alulla jo ollaan. :)

Kuvia Freestyle ohjelmasta:
Tassujen antoja

Pujottelua
Kättä vasten kävelyä

Peruutusta

Vasten kävelyä

Esteen kierto

Tassut kengän päällä -kävelyä

Käsilaukun kantoa :)

Lopputemppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.