lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lempäälän rally-tokokisat

Tänään kisattiin Simon kanssa toista kertaa rally-tokossa, tällä kertaa Lempäälässä. Alokasluokassa oli yhteensä 14 koirakkoa, kun pari koirakkoa oli perunut osallistumisen. Tuomarina kisoissa toimi Anna Pekkala. Rata oli mielestäni hieman haasteellinen, kun heti alusta alkoi juoksuosuus ja pujottelu piti suorittaa juosten. Sitä hieman mietinkin miten mahtaa Simon kanssa sujua ja melkoisia ongelmia meillä siinä olikin, kun poju oli aluksi hieman kuutamolla ja kiinnostunut kaikesta muusta paitsi seuraamisesta. Onneksi päätin uusia kyseisen kyltin ja sitten sujuikin sama pätkä upeasti ja sen jälkeen selvittiin rata kunnialla läpi ilman suurempia ongelmia. Aika paljon jouduin kannustamaan Simoa radan aikana, jotta se pysyi paremmin kontaktissa, mutta itse liikkeet onneksi onnistuivat hyvin. Joissain vasemmalle käännöksissä poju kävi hieman hitaalla, mutta niistä ei kuitenkaan tullut pistevähennyksiä.

Kokonaispisteet meillä oli upeasti 97p, kun vain sen pujottelukyltin uusimisen takia tuli -3p. Meidän sijoitus oli tälläkin kertaa neljäs. :) Luokan voittaja oli pomeranian upealla 100 pisteellä ja kolme seuraavaa koirakkoa saivat kaikki 97p, mutta aikavertailussa Simon rata oli niistä hitain. Tyytyväinen olen kuitenkin meidän rataan alkusähläyksistä huolimatta. Tästä on hyvä jatkaa taas kisaamista ja enäähän meiltä puuttuu se yksi hyväksytty rata alokasluokasta, jotta voimme siirtyä jo avoimeen. :) Seuraavat rally-tokokisat (vieläpä tuplakisat) meillä onkin jo parin viikon kuluttua Janakkalassa. Ehkäpä siellä kisaamme jo toisen kisan avoimessa jos hyvin käy. ;)
*Simo Lempäälän rally-tokokisoissa 20.07.2013
(Videolla Simon takapää näyttää aika hassulta, koska leikkasin sille hieman kesälookkia, kun housukarvat olivat menneet melko pahaan takkuun.)


Pujottelu juosten


Spiraali vasemmalle

Liikkeestä maahan

Palkintojen jako


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.