tiistai 6. elokuuta 2013

Koirien kanssa treenailua

Ma-iltana käytiin Simon kanssa treenikentällä. Harjoiteltiin erityisesti rally-tokon houkutus-liikettä. Sitä varten olin varannut erilaisia namipurkkeja ja leluja, joita kierrettiin. Hieman meinasi houkutukset pojua kiinnostaa, mutta hyvin sain sen seuraamaan niistä ohi ilman suurempia ongelmia. :) Täytyy nyt tehdä tosi paljon tätä treeniä sille, koska viime kisoissa houkutus oli kyllä liian paha liike sille.

Joitain treenikuvia (kuvat: Anu Honkanen):
Hienosti poju seurasi houkutusten ohi. :)


Sitten harjoiteltiin esineen kiertoa. Ostin tosiaan uuden lasisen maljakon, jonka koristelin oikein hienoksi, joten sen ajattelin ottaa jatkossa meidän fs ohjelmaan. Viimeksi niistä pinkeistä tötteröistä tuli hieman tuomareilta kommenttia (kuten olin pelännytkin), joten nyt on ainakin ensi kerraksi hieman teemaan sopivampi esine. :) Tosi hyvin Simo kiersi myös tätä uutta esinettä aivan samalla innolla.

Esineen kierto -harjoitus

Kuvat: Anu Honkanen

Harjoiteltiin myös pitkästä aikaa paikallamakuuta meidän treenikaverin kanssa ja tosi upeasti poju pysyi maassa (ja myös täysin hiljaa). :) Kestoa oli varmaan pari minuuttia ja välimatkaa oli pisimmillään n. 8 mertiä.


Sanin kanssa käytiin myös Juvan keskustassa hieman treenaamassa eräällä asfalttikentällä, kun sitä ei juoksujen takia saa koirakentälle viedä. Tehtiin joitain seuraamisharjoituksia sekä freestylen kaukojuttuja. Seuruut ei kauheasti neitiä innostaneet (osittain varmasti kuumuuden takia), mutta peruutukset meni kivasti. Lisäksi harjoiteltiin jotain rally-tokon liikkeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.