lauantai 10. elokuuta 2013

Rally-tokon tuplakisat Tampereella

Tänään meillä oli varsin onnistuneet rally-tokoilut Simon kanssa. Kaksi avoimen rataa kisattiin Tampereella ja kaksi hyväksyttyä rataa tuli ja jälkimmäisellä radalla Simo valittiin vielä tuomarin suosikiksi. :) Jee!

Rata 1:

Ensimmäisen radan tuomaroi Krista Karhu. Radalla oli paljon temmon vaihteluita ja mielestäni se oli varsin haastava kaikkiaan. Simon kanssa selvittiin radasta ihan kivasti. Alussa piti yksi liike uusia kahdesti, mutta sen jälkeen pistevähennykset tulivat melkeimpä vaan haukunnasta, jota oli melkoisen paljon. :( Kokonaisuudessaan saatiin kuitenkin 79p/100p ja hyväksytty rata. Sijoitus meillä oli avoimen luokan 4/11.
*Simo Tampereen rally-tokokisoissa 10.08.2013 Rata 1

Tuomarin kommentit:
Krista Karhu: Haukkuminen vähentää kokonaisvaikutelmaa, teknisesti todella taitava koira.

Rata 1:n ratapiirros

Rata 1:n tulokset

Rata 2:

Toisen radan tuomaroi Pia Heikkinen. Tällä kertaa houkutus osoittautui Simolle jälleen tosi pahaksi, vaikka edellisellä radalla poju ei edes huomannut namipurkkia. Nyt se jäi pitkäksi aikaa sitä haistelemaan ja kun sain sen sieltä tulemaan pois niin jatkettiin suoraan seuraavalle kyltille eli siitä tuli -10p. Muut kyltit sujuivat kivasti, mutta haukkua oli taas jonkin verran, joten sen vuoksi kokonaisvaikutelmasta -2p. Onneksi muiden liikkeiden kohdalla ei tullut haukun takia vähennyksiä toisin kuin edellisellä radalla. Siinä mielessä ehkä siis hieman erilainen tuomarilinja. Upeat pisteet saatiin 88p/100p ja hyväksytty rata. :) Sijoitus oli tälläkin kertaa 4/12 ja Simo oli vieläpä tuomarin suosikki tällä radalla, kun niin innokkaasti jaksoi seurata vielä toisenkin radan. :)
*Simo Tampereen rally-tokokisoissa 10.08.2013 Rata 2

Tuomarin kommentit:
Pia Heikkinen: Houkutus lähes ylivoimainen. Lopuksi haukku yltyi. Osaava!

Rata 2:n ratapiirros

Onnellinen parivaljakko kisojen jälkeen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.