keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Koirien kanssa treenailua

Tänään oltiin koirien kanssa kentällä rally-tokon ratatreeneissä. Rata oli pääasiassa alokasluokan kylteistä mutta pari avoimen kylttiä oli myös mukana. Kivasti sujui molempien koirien kanssa. Simon kanssa tehtiin kaksi suoritusta. Ekan kerran pelkästään vasemmalla seuraten koira vapaana. Hienosti sujui. Toisella kierroksella suoritettiin monta liikettä myös oikealla seuraten. Pääpiirteissään meni ihan kivasti, pari hairahdusta Simolla oli jolloin eksyi hieman pois seuraamispaikasta ja yhtä kylttiä se kävi haistelemassa. Sanin kanssa rata meni myös hienosti. Yksi kyltti piti uusia, kun ei heti onnistunut, mutta muuten Sani ei kuumentunut liikaa, vaikkei radalla saanutkaan välipalkkaa vaan lopussa ison jättipalkan. :)

Yhteistreenien jälkeen jäätiin vielä kentälle harjoittelemaan htm seuraamisia. Sanin kanssa tehtiin sen koko ohjelma musan tahtiin läpi. Simon kanssa keskityttiin lähinnä siihen, että itse voin elehtiä käsillä hieman enemmän eikä poju häiriintyisi siitä. Hienosti sujui molempien kanssa. :) Tulevana lauantaina meillä onkin sitten koiratanssikisat Salossa. Molemmat koirat osallistuu htm lajiin, Sani alo ja Simo avo. Toivotaan, että tällä kertaa tulisi myös kunniamaininta jommalle kummalle, kun viimeksi jäi niin pienestä kiinni molemmilla. :) Sanille sitä erityisesti olisi jo viimeksi toivonut.

Viikonloppuna tuli ostettua koirille myös uusi huomioliivi. Nyt näkyy koirat pimeälläkin. :) Lisäksi kävimme tekemässä koirien kanssa hakuharjoituksia, kun vierailimme äitini luona Sysmässä viime viikonloppuna. Hienosti erottui koirat myös metsässä liivin ansiosta. :)

Etsijäkoira Sani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.