lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän rally-toko Jyväskylässä

Tänään kisattiin Simon kanssa tämän vuoden eka rally-tokokisa ja kisapaikkana oli Jyväskylä. Mestariluokassa oli yhteensä 5 koirakkoa ja tuomarina toimi Minna Hillebrand. Rata oli varsin hauska, koska siinä oli todella paljon erilaisia täyskäännöksiä. Ennen meidän suoritusta jo epäilin että näinköhän menee kaikki käskytykset ihan oikein kun niin nopeasti piti aina osata hahmottaa mihin suuntaa koira pyörähtää missäkin käännöksessä jotta osaa antaa oikean käskyn siihen.

Mestariluokan ratapiirros

Simon vuoro oli luokan neljäntenä ja hyvä fiilis oli kehään mennessä. Alussa poju ei ollut kauhean hyvin mukana ja jouduttiin heti pari alkukylttiä uusimaan, kun liikkeet ei heti onnistuneet. :/ Oikealla seuraamisessa otin itse yhden ohjaajavirheen, koska ohjasin Simoa liikaa käden avulla. Putken jälkeen poju hieman innostui ja karkasi hieman edelleni mistä jouduttiin ottamaan harmittava -10p, kun uusinnat oli jo käytetty. :( Radalla oli myös sarjahyppy missä oli yhteensä 3 hyppyestettä. Niiden jälkeen Simolla oli taas vähän liikaa kierroksia eikä oikein pysynyt seuraamisessa vaan kiirehti taas edelleni. Hyvin se sieltä sitten palasi ennen kuin ehti seuraavalle kyltille, mutta hieman tuli taas miinuksia siitä. Yhdellä täyskäännöksellä Simo vielä jäi haistelemaan kylttiä ja olinhan minäkin siinä sekoillut aivan täydellisesti käskysanojen ja ohjeukseni kanssa. Jouduin pysähtymään hetkeksi kyltille, mistä tuli jälleen harmittava -10p. Radan loppu sujui sen jälkeen tosi hienosti. Lisäksi käytösruutu (maaten 3 min ohjaajan edessä) onnitui virheettömästi. :) Paljon siellä oli taas hyviä kylttisuorituksia, mutta jälleen tuli hieman liikaa miinuksia ja kokonaissaldoksi jäi 63p, mikä ei aivan riittänyt hyväksyttyyn tulokseen.

Palkintojenjaossa tuomari oli kannustava ja kehui, että ollaan kehitytty hyvin Simon kanssa ja paljon oli radalla hyvää tekemistä. Vielä minun pitää vähentää omia käsiapuja vähemmälle niin hyvä tulee. Mukavaa oli kun meidät palkittiin Simon kanssa tuomarin suosikin palkinnolla. :)

Simo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.