perjantai 10. huhtikuuta 2015

Sanin kanssa treenailua

Sanin kanssa käytiin maanantaina (6.4.) taas aksailemassa. Nyt meillä oli hieman pidempi hyppy-putki-rata mitä tehtiin tulevia möllikisoja varten. Kivasti onnistui treenit ja kaikki radat oli ihan puhtaita suorituksia. Ohjaaja sai hyvää kannustusta juoksemiseen, kun välillä meinasi happi loppua kesken kaiken, mutta sisulla mentiin loppuun asti. Ekalla radalla Sani hieman innostui kuvaajasta, mutta lopuilla radoilla keskittyi tosi hyvin. Toisella radalla kokeiltiin myös hiljaa ohjaamista mikä tuntui toimivan tosi hyvin ja Sanikaan ei haukkunut sillä radalla yhtään. :)
*Sanin aksatreenit 06.04.2015

Keskiviikkona (8.4.) meillä oli vuorossa rally-tokon ratatreenit. Silloin oli hirveän tuulinen keli ja kentällä ei meinanneet kylttiselosteet pysyä, joten tehtiin aika lyhyt rata ilman selosteita. Sani oli taas intoa puhkuen tekemässä ja ensin hieman treenattiin yksittäisiä liikkeitä kentän reunalla ja purettiin pahimpia intoja pois. Itse rata tehtiin kahdesti. Ekalla kerralla palkkasin Sania usein ja pyrin siihen, ettei haukkua ja turhautumista pääsisi tulemaan. Ihan kivasti onnistui. Toinen suoritus tehtiin kokonaan ilman välipalkkoja ja lopussa Sani sai herkkupurkin mikä oli oikein mieleinen. :)

Tänään (perjantaina) käytiin sitten taas vaihteeksi hieman aksaamassa. Nyt tehtiin enemmän lyhyitä tekniikkaharjoituksia. Treenattiin välistä vetoja ja takaa kiertoja sekä irtoamista putkeen hieman kauempaa. Sanille tuntuu olevan selvästi vaikeampaa kaikki oikealta puolelta lähetykset ja irtoamiset, joten niitä pitää jatkossakin treenata lisää. Välistä veto oikealta puolelta oli aluksi tosi hankala, mutta kyllä sekin saatiin lopulta onnistumaan. Lopuksi tehtiin vielä pari pientä rataa, joista sitten hieman videopätkää. :)
*Sanin agitreenit 10.04.2015

Kuva: Elviira Ojala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.