lauantai 27. kesäkuuta 2015

Rlk-tapaamisen 1. päivä Ilmajoella: Tokoilua

Tänään kokeiltiin aamulla heti käyttää Sani treffaamassa Sandea, mutta edelleen neiti oli hyvin kenkkuna ja äreänä pojalle. :( Sen jälkeen lähdettiinkin Vöyriltä ajelemaan Ilmajoelle, missä pidettiin tänä vuonna ruotsinlapinkoirien tapaaminen. Osallistujia meitä oli tällä kertaa minä, Leila, Meri, Anita ja Merete koirineen. Tämän päivän aiheena meillä oli toko ja sitä varten olimme saaneet ulkopuolisen kouluttajan. Päivä aloitettiin teoriaosuudella missä käytiin läpi kaikkien luokkien liikkeet uusien sääntöjen mukaan mitkä astuvat voimaan elokuun ensimmäinen päivä. Paljon heräsi heti kysymyksiä ja keskustelua, joten oli hyvä että käytiin nämä tarkasti yhdessä ensin läpi.

Sitten siirryttiin kentälle tekemään käytännön harjoituksia ja ensin saivat urokset treenata parina ja sitten otettiin kolmelle nartulle (Sani mukana) ensin ryhmäpaikkamakuu ja sitten osa treenasi pareina. Sanin kanssa tehtiin yksilötreeninä kaikki aloluokan uudet liikkeet läpi, koska halusin saada niihin kommentteja mihin meidän pitää vielä pureutua jatkossa. Juoksun takia Sani oli melko äreänä varsinkin muille nartuille ja keskittyminen ei ollut ihan huipussaan. Haukkuakin tuli aika paljon, mutta kyllä väliin saatiin ihan hyviäkin liikesuorituksia. Liikkeestä maahan ja luoksetulo sujuivat hyvin. Kapulan pidossa Sani irrotti hieman aikaisemmin, kun vähän ennakoi, mutta sain kapulan kiinni siltä. Harmillisesti samalla Sani nousi kuitenkin seisomaan, joten tämä liike oli vielä melko epävarma. Toisaalta reilun viikon treenauksella ei ehkä vielä voinut vaatiakaan parempaa suoritusta. :) Yllättäen myös hyppy oli nyt haastava, mutta se johtui mahdollisesti hieman erilaisesta ja oudosta hyppyesteestä, koska Sani ensin kiersi esteen. Lisäksi ensin otin itse liian pitkät välimatkat ennen ja jälkeen estettä. Enimmäkseen siis ohjaajan vika. ;) Seuraaminen oli ihan jees, kontakti ei ihan paras mahdollinen ja täyskäännös olisi voinut olla tiiviimpi. Takapään käytöstä saatiin kehuja. :) Kaukokäskyt sujui hyvin myös. Yhtään ei Sani asennonvaihdoksissa edennyt ja kaikki vaihdokset teki ekasta käskystä. Ensimmäinen istumaan nousu olisi voinut olla hieman nopeampi. Kokonaisuudessaan olin ihan tyytyväinen, että neiti pystyi keskittymään edes tuon verran vaikka känkkäränkkä päivät olikin menossa.

Paljon sain taas hyviä vinkkejä ja intoa treenaamiseen. :) Mukava oli nähdä uusia ja vanhoja rlk tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Huomenna meillä on vielä toinen päivä hajuerottelun merkeissä. Illemmalla ajeltiin Leilan kanssa takaisin Vöyrille ja edelleen oli turha edes miettiä astutusta, kun Sani oli niin äkäisenä Sandelle. Saa nähdä montako päivää tässä pitää vielä odotella (huokaus).

Sani treenaa hyppyäRyhmäpotretti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.