sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Koirien kinkerit Juvalla

Tänään osallistuimme Sanin kanssa Juvalla koirien kinkereille. Tapahtuman järkkäsivät yhteistyössä Juvan Seurakunta ja Juvan Kennelkerho. Tapahtumassa esiteltiin eri koiraharrastuslajeja sekä muuta koiratoimintaa ja tehtiin pieniä näytösesityksiä eri lajeista. Mukana oli pelastuskoiran jälkinäytös, tryffelikoiraesitys, nosework-näytös, rally-tokonäytös, tottelevaisuusnäytös, hypokoira-esittely sekä koiratanssinäytös. Sanin kanssa teimme nosework-näytöksen sekä tottakai myös koiratanssinäytöksen. :)

Nosework-näytöksessä Sani etsi hajun pahvilaatikoiden seasta. Tehtiin etsiminen kahteen kertaan ja välissä hieman sekoteltiin laatikoiden paikkoja. Ekalla kerralla Sani etsi hyvin ja ilmaisi hienosti oikean laatikon jälkeen. Hieman se ehti siirtyä laatikolta kauemmas, kun meinasi jatkaa seuraavalle, mutta kääntyikin sitten ja ilmaisi, kun tajusi että siellähän se olikin. Vaadin sen sitten vielä toisen kerran ilmaisemaan hajulaatikon vähän lähempää. Pienen mietinnän jälkeen ilmaisu sieltä tulikin. Toisella kerralla Sani vähän kokeili ja kyseli, että tulisko tästä palkkaa ja vähän sitä sai kannustaa jatkamaan hommia. Lopulta kun se pääsi oikealle laatikolle niin ilmaisu tuli tosi hienosti. :)
*Sanin nosework näytös koirien kinkereillä 21.05.2017

Koiratanssiesittelyssä näytimme Sanin kanssa erilaisia freestyletemppuja sekä eri htm positioita. Sani jaksoi mukavasti työskennellä vielä tämän toisenkin näytöksen vaikka oli aika lämmin keli. Erityisesti fs temput upposi hyvin yleisöön. :) Kiva päivä oli kinkereillä ja ilma suosi kyllä hienosti tapahtumaa.

Ja sitten paljon kuvia Sanin koiratanssinäytöksestä. Kuvat: Teija Kurki
Poispäin peruutus

Ohjaajaa kohti peruutus

Ihana Sannikki <3

Tanssi-temppu

Hali-temppu

Vasemmalla seuraamista

Edessä seuraaminen

Jalkojen välissä seuraaminen

Jalkojen välissä koira väärin päin seuraaminen


Oikealla puolella koira väärin päin seuraaminen

Oikealla puolella seuraaminen, Kuvat: Teija Kurki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.