sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Koiratanssin hallitreenit Mikkelissä

Eilen (la 20.05.) oltiin kaverini kanssa Mikkelissä treenaamassa koiratanssiohjelmia MAH:n tokohallissa mikä oltiin vuokrattu pariksi tunniksi. Ensin treenattiin Epen kanssa freestyletemppuja ja kokeiltiin myös meidän ohjelma kerran läpi kokonaisuudessaan. Ohjelmatreenissä Epellä oli kerennyt enin into jo hieman laantua ja kerran se eksyi myös haistelemaan omiaan. Ihan mukavasti poju kuitenkin pystyi keskittymään oudossa paikassa. :)
*Epen freestyle ohjelmatreeni 20.05.2017

Sanin kanssa tehtiin ensin htm juttuja ja kokeiltiin meidän uusi voiluokan htm ohjelma läpi musiikin kanssa. Ohjelmatreeni meni hyvin ja Sani jaksoi hyvin loppuun asti ja ääntelyäkään ei ollut yhtään. Hyvä Sani! :) Vielä tämän ohjelman kanssa varsinkin minulla on treenattavaa, jotta saan oman liikkumisen ja käsieleet mietittyä loppuun asti.
*Sanin htm ohjelman harjoitus 20.05.2017 

HTM ohjelman aloitus (kuva: Laura Lindeman)


Sanin kanssa tehtiin myös jotain freestyleliikkeitä. Olin tyylikkäästi unohtanut ottaa mukaan Sanin fs ohjelmassa rekvisiittana olevan korin ja kirjan joten varsinaista ohjelmatreeniä ei tehtyä vaan enemmän yksittäisiä liikkeitä. Kaukoliikkeitä (kieriminen ja kumarrus) kokeiltiin takapalkan kanssa ja sitä voisi hyödyntää jatkossakin treeneissä.

Freestyletreeniä (kuva: Laura Lindeman)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.