tiistai 30. toukokuuta 2017

Rally-tokon möllikisat Mikkelissä 29.05.2017

Eilen kisattiin molempien koirien kanssa rallyn möllikisoissa Mikkelissä. Oltiin paikan päällä jo vähän viiden jälkeen ja kisat vähän venyivätkin kun ennen rallya oli tokon möllit ja niiden takia rallykisa alkoikin vasta kasin jälkeen. Sania olin käyttänyt aiemmin hieman tutustumassa halliin ja sen jälkeen oltiin Epen kanssa hallissa odottelemassa rallyn alokasluokan aloitusta. Epe ei kovin nätisti hallissa malttanut olla, joten joutui sitten häkissä olemaan suurimman osan ajasta. Häkissä poju oli kyllä kuin enkeli mikä oli huippujuttu, tulipahan sitäkin treenattua samalla. :) Itselläni ei Epen suhteen ollut mitään odotuksia radalle ja tavoitteena oli että edes muutama kyltti saataisiin onnistumaan. Onneksi olin tajunnut ottaa Epelle rasiaan palkaksi sellaista lihahyytelö-herkkua mihin Epe oli ihastunut viime viikonlopun tanssileirillä. Näytin Epelle palkkarasian juuri ennen radalle menoa ja hieroin herkkua käsiin ja Epe sai pari palaa maistella jonka jälkeen oli ihan tohkeissaan kehään mennessä. Yllätykseksi tästä sitten tulikin Epen paras rallysuoritus ikinä! Huh, enpä olisi moista uskonut! :) Saatiin peräti 99p ja Epe voitti vielä alokasluokan. Hyvä Epe. <3
*Epe rally-tokon möllikisoissa Mikkelissä 29.05.2017

Taitava Epe <3

Sanin kanssa jouduttiin vielä venailemaan voittajaluokan alkua melko myöhään. Sani oli voittajaluokassa heti ensimmäisenä, mutta hyvin ehdittiin valmistautua radalle ja Sanillekin olin ottanut samaa lihahyytelö-herkkua mukaan. Myös Sanille herkku tuntui toimivan ja nyt sain viriteltyä Sanin tosi hyvään vireeseen. Erityisen iloinen olin, kun ihan radan alku onnistui aivan superisti mikä on viime kisoissa ollut meille se vaikein pätkä. Lähtö- ja aloitus-treenit on ehkä tuottaneet jo tulosta. Sanin radalla tuli joitain virheitä ja pari kylttiä uusittiin, mutta se ei minua haitannut koska niin kivalla vireellä Sani teki radan loppuun asti ja kertaakaan ei käynyt kuono maassa. Olin todella tyytyväinen Sanin tekemiseen ja työmotivaatioon. :) Käytösruudussa paikallamakuu oli todella hyvä ja pidin Sania varmaan lähemmäs 4 minuuttia paikkamakuussa treenin vuoksi. Ihan kiva oli että pisteet olisi riittäneet hyväksyttyyn suoritukseen eli 71p/100p saatiin ja myös Sani voitti vielä luokkansa. :)
*Sani rally-tokon möllikisoissa Mikkelissä 29.05.2017

Sanin käytösruutu, 2 min paikallamakuu ohjaajan edessä

Taitava ihana Sannikki

Hieno Sani <3

Sanin kanssa tämä oli kiva treeni ennen virallisia kisoja. 11.6. korkkaamme Sanin kanssa rallyn voittajaluokan Pieksämäellä. Toivotaan että siellä saadaan tehtyä yhtä rento suoritus. Epeä en vielä ole virallisiin kisoihin ilmonnut. Vielä voitaisiin yrittää päästä johonkin mölleihin hakemaan lisää kisakokemusta, mutta tästä on hyvä jatkaa pennun kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.