maanantai 6. elokuuta 2018

Hallitreenit Varkaudessa

Eilen käytiin koirien kanssa Varkaudessa treenaamassa Varps Areenalla. Olin varannut hallin meille pariksi tunniksi käyttöön niin hyvin ehdittiin tekemään kaikkien kolmen koiran kanssa. :) Epen kanssa tehtiin alkuun seuruutreeniä missä alkuun aina hetsasin sen lelulla korkeaan vireeseen ja tehtiin lyhyitä hyviä pätkiä. Mukavasti toimi ja Epe oli kyllä todella motivoitunut. Toisella kierroksella treenattiin enemmän namipalkalla tarkkuutta positioihin ja vaihtoihin. Olin myös levitellyt eri leluhäiriöitä meidän ympärille mistä Epe selviytyi hienosti. Kolmannella kierroksella Epe pääsi tekemään myös freestyletemppuja ja jälleen oli eri houkutuksia ympärillä. Hyödynsin myös jotain hallista löytyneitä esineitä niin selvästi ne missä oli koirien hajua meinasi Epeä kiinnostaa, mutta se kuitenkin kykeni luopumaan niistä.

Sanin kanssa tehtiin parilla kierroksella freestyletemppuja mitä olen ajatellut meidän tulevaan fs-ohjelmaan, mm. edessä sivuaskelilla liikkumista ja eteen lähetystä. Kolmannella kierroksella kokeiltiin myös Sanin uutta htm ohjelmaa. Siitä tulee kyllä kiva. :)

Kaja sai taas kokemusta uudesta sille vieraasta hallista ja pikku neiti keskittyi kyllä upeesti. Ekalla kierroksella oli myös leluhäiriöitä hallin reunoilla, mutta ei Kaja nähnyt niitä ollenkaan kun vain namit loisti silmissä. Ekalla kierroksella tehtiin laatikkotreeniä. Toisella kierroksella tehtiin pujotteluita ja luopumis/kontaktitreeniä sekä vähän seuraamis-position vahvistamista. Lisäksi leikittiin molemmilla kerroilla. Hyvin Kaja innostui myös leikkimään. :) Kuvasin pennun treeneistä myös vähän videoita.
*Kajan treenit 05.08.2018

Taitava pentu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.