maanantai 12. elokuuta 2019

Kuopion KV näyttely 03.08.2019

Elokuun ekana viikonloppuna tehtiin tyttöjen kanssa reissu Kuopion KV näyttelyyn. Näyttely oli raviradalla, joten mukava paikka ja helppo liikkua kahden koiran kanssa. Näyttelyelueelle kun saavuttiin niin ensin suunnattiin Kajan kehän laidalle mihin viritin kevythäkit ja ehdin hyvin myös taluttaa koiria ennen Kajan vuoroa. Kajan lisäksi näyttelyssä oli myös yksi valiouros buhundeissa. Kaja esiintyi hienosti ja hurmasi tuomarin kiipeämällä myös tuomarin syliin. Tuomari tykkäsi kovasti Kajasta ja saatiin Kajalle jo sen 3. serti ja lopulta Kaja oli vielä ROP. :)

Sitten olikin kiire Sanin kehän laidalle. Olin puhelimella seurannut tulospalvelusta Sanin kehää ja näytti, että tiukille menee miten sinne ehditään. Kehä oli tietenkin ihan toisella laidalla näyttelyaluetta ja aika vauhdilla sain laittaa häkit kasaan ja vaihdettiin paikkaa alueen toiselle laidalla. No hyvin ehdittiin, 5 koiraa oli ennen Sanin vuoroa. Huh huh. ;) Sani esiintyi todella iloisesti ja vauhdikkaasti kehässä mistä tuomari tykkäsi kovasti. Sani oli ainut ruotsinlapinkoira ja kun sai ERI:n ja SA:n niin oli automaattisesti ROP sekä ROP-veteraani. :)

Hienosti pärjäsi siis molemmat tytöt. Ryhmäkehiin ei tällä kertaa jääty, kun alkoi vielä satamaankin. Hyvä reissu oli ja molemmat tytöt sai tosi kivat arvostelut. :) Koirille ostin alueelta vähän herkkuja ja palkinnoksi saatiin lahjakortteja millä pitää jossain vaiheessa käydä hakemassa koirille jotain kivaa. 

Kajan arvostelu, tuomari Marja Talvitie:
Erinomainen tyyppi. Hyvä pää, korvat ja ilme. Erinomainen pigmentti. Kaunis ylälinja. Hyvä takaosa ja häntä. Erinomainen karvanlaatu, muttei täydessä turkissa. Liikkuu hyvin.
JUN ERI, JUK1, SA, PN1, SERT, ROP


Sanin arvostelu, tuomari Kimmo Mustonen:
Erinomaisessa kunnossa oleva, mittasuhteiltaan oikea veteraanitar. Purenta ok. Oikeanmallinen pää. Hieman vaaleat silmät. Hyvät korvat. Erittäin hyvä ylälinja. Sopiva runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä karva. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, riittävä askelpituus. Erinomainen esiintyminen.
VET ERI, VEK1, SA, PN1, ROP, ROP-VET








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.