maanantai 12. elokuuta 2019

Sanilla kipuja/jumeja

Jouduin käyttämään Sanin maanantaina tällä viikolla lääkärissä, kun se oli edeltävällä viikolla ollut todella haluton aksatreeneissä ja varonut omaa liikkumistaan. Kerran kuulin myös selvän vinkasun siltä eräässä liikkeessä, joten selvästi oli kipuja jossain. Lääkärissä lääkäri ensin painelemalla tutki Sanin läpi. Ainut kohta missä oli pientä aristusta oli edessä olkanivelien luona. Sitten otettiin laajat kuvat Sanin selästä. Sani oli ihan super ja antoi ottaa kuvat ilman rauhotusta. <3 Selkä oli ihan kunnossa ja mitään muutoksia ei kuvissa näkynyt mikä oli mahtava uutinen. Sanille lääkäri määräsi kipulääkettä jota voi syöttää tarvittaessa.

Tiistaina Sani kävi puolestaa osteopaatilla (Mari Vidgren) Mikkelissä. Mari käsitteli Sanin läpi ja kuulemma Sani oikea kylki oli todella pahasti jumissa, samoin lapojen ja olkanivelien luona oli jumikohtia sekä selässä. Hyvin tuntui käsittely avaavan pahimpia jumeja ja nyt toivotaan, ettei heti uusisi. Aion kuitenkin viedä Sanin uusintakäsittelyyn n. 3-4 viikon kuluttua.

Epäilen, että kaikki tämä Sanin kipuilu aiheutui vahingosta mikä sattui heinäkuun alussa meidän aksatreeneissä. Sani hyppäsi renkaan ohi vasemmalta puolelta ja sen oikea kylki/etuosa osittain törmäsi renkaaseen minkä johdosta koira selvästi ähkäisi. Heti tapahtuneen jälkeen Sani ei oireillut mitenkään eikä ollut ontumista tms, mutta vähitellen koira on kuitenkin alkanut jumiutua. Toivotaan, että Sani saadaan jo täysin kuntoon ennen syksyn tärkeitä kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.