sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Akaan tuplatanssit 09.02.

Viikko sitten käytiin Akaassa tanssimassa Sanin ja Epen kanssa. Kyseessä oli tuplakisat, joten olin ilmoittanut Sanin molempiin kisoihin htm voi luokkaan ja Epe kisasi jälkimmäisessä kisassa fs voi luokassa.

Sanilla oli kieltoja ja ulvomista molemmissa ohjelmissa, mutta saatiin kuitenkin molemmat ihan ok vietyä läpi. Jälkimmäinen ohjelma meni jo hieman paremmin. Ekasta kisasta saatiin pisteitä 20,63p/30p ja jälkimmäisestä 21,27p/30p. Vähän pitäisi kuitenkin saada vielä petrattua, jotta meidän suoritus sertiin riittäisi. Nyt se jälkimmäinen ei pisteiden valossa jäänyt kovin kauas. Jotenkin vain toivoisin lisää rentoutta Sanin tekemiseen, kun tuntuu vaan olevan aina liian paineistunut kehässä. :(
Molemmissa kisoissa päästiin palkinnoille, kun oli niin vähän osallistujia. 

Sanin tuomarikommentit ja pisteet (A-KISA):
Heli Nousiainen: Musiikki sopi kuin nenä päähän koirakolle ja ohjaaja ilmenti sitä mainiosti. Hieman hapuilua koreografiassa sekä pientä ääntelyä. Kokonaisuus kuitenkin hienosti mietitty, joskin muutama kohta ontui.
Esiintyminen 6,5; Sisältö 6,0; Taiteellinen vaikutelma 6,6; Koiran huomioon ottaminen 2,5; Yht. 21,6
Outi Tastula: Vähän häiriö aiheutti keskittymiskyvyn puutetta ja häiritsi yhteistyötä. Kaunis koreografia!
Esiintyminen 6,0; Sisältö 6,3; Taiteellinen vaikutelma 6,5; Koiran huomioon ottaminen 2,7; Yht. 21,5
Katja Tamminen: Tänään haparointeja koiran puolelta. Joissain positioissa turhan paljon etäisyyttä. Ohjaaja esiintyi ja auttoi koiraa hyvin. Hyvät laukat. :)
Esiintyminen 5,4; Sisältö 5,8; Taiteellinen vaikutelma 5,8; Koiran huomioon ottaminen 1,8; Yht. 18,8

Sanin tuomarikommentit ja pisteet (B-KISA):
Heli Nousiainen: Koiralla äänenkäytön kanssa pientä ongelmaa. Biisi soveltui koirakolle mainiosti ja sitä oli hienosti tuotu esiin eri temponvaihteluilla ja käsiliikkeillä ohjaajan toimesta. Koira hieman hukassa välillä, mutta pysyi kuitenkin hienosti mukana. 
Esiintyminen 6,1; Sisältö 6,0; Taiteellinen vaikutelma 6,5; Koiran huomioon ottaminen 2,8; Yht. 21,4
Outi Tastula: Koira äänteli hiukan liikaa, vaikkakin suu supulla. Muuten pidän tästä ohjelmasta. Pieni rutistus ja se on siinä.
Esiintyminen 6,0; Sisältö 6,3; Taiteellinen vaikutelma 6,3; Koiran huomioon ottaminen 2,6; Yht. 21,2
Katja Tamminen: Paikoin toivoisin tiiviimpää seuruuta. Harmoninen ohjelma. 
Esiintyminen 6,1; Sisältö 6,2; Taiteellinen vaikutelma 6,1; Koiran huomioon ottaminen 2,8; Yht. 21,2


Epen kanssa kisattiin ainoana koirakkona fs voi luokassa. Akaan kisakehä on pojulle hieman haastava, kun yleisö on niin lähellä. Tällä kertaa poju bongasi myös juuri ennen kehään menoa läheisen hyllyn päältä palkintopussukat missä taisi haista joku herkku sen nenään. Valitettavasti Epe ei sitä kyennut kunnolla unohtamaan myöskään kehässä vaan pari kertaa katseli kaula pitkällä sinne suuntaan ja kävi vähän hitaalla joissain kohdissa. Ihan niin hyvin meillä ei siis onnistunut kuin edeltävissä kisoissa ja joitain liikkeitä Epe ei tehnyt. Ihan ok pisteet 19,43p/30p kuitenkin saatiin. :)

Epen tuomarikommentit ja pisteet (B-KISA):
Heli Nousiainen: Ohjelmassa paljon tehtävää koiralle ja hieman jäi koreografia toisinaan irralliseksi. Vaikeita peruutusliikkeitä ja etäällä tehtäviä liikkeitä oli sisällytetty kokonaisuuteen. Osasta koira suoriutui, osasta ei.
Esiintyminen 6,4; Sisältö 6,2; Taiteellinen vaikutelma 6,1; Koiran huomioon ottaminen 2,7; Yht. 21,4
Outi Tastula: Pientä haukuntaa ja vähän kieltoja ja keskittymishaastetta oli, mutta pääosin sujuvaa. Tässä ohjelmassa ainakin tietyt jutut "kyllästyttävät" Epeä. Kun ote vähän tarkentuu niin hyvä tulee.
Esiintyminen 6,0; Sisältö 6,2; Taiteellinen vaikutelma 6,1; Koiran huomioon ottaminen 2,7; Yht. 21,0
Katja Tamminen: Hieno alku ja loppu. Edessä ohjaajaa kohti peruutukset on taitavia! Jonkun verran kieltoja ja kontaktin katkeamista.
Esiintyminen 4,0; Sisältö 5,1; Taiteellinen vaikutelma 5,0; Koiran huomioon ottaminen 1,8; Yht. 15,9


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.