perjantai 1. toukokuuta 2020

Jyväskylän koiratanssikisat 22.02.

Koitetaanpas saada taas blogi ajantasalle. :) Helmikuun lopulla kisattiin siis Jyväskylän koiratanssikisoissa Sanin ja Epen kanssa. Sani teki pitkästä aikaa tosi kivan htm suorituksen. Se oli hieman alavireinen mutta ääntelyä ei ollut ja hyvin se hoiti oman tonttinsa. Olin kyllä pitkästä aikaa tyytyväinen sen kisasuoritukseen. :) Harmittavan lähelle jäi tälläkin kertaa sen vika serti. Yhteensä saimme pisteitä 21,00 mitkä riitti ilahduttavasti jopa voittajaluokan voittoon. :)
*Sanin htm ohjelma Jyväskylässä 22.02.2020

Tuomareiden kommentit ja pisteet:
Heli Nousiainen: Kiva katsoa, kun ohjaaja on tarkasti miettinyt koreografian ja oman liikkumisensa. Koira hieman hitaalla, mutta edessä sivuttain tehtävät ravit näytti hyviltä.
Esiintyminen 6,0; Sisältö 5,6; Taiteellinen vaikutelma 6,2; Koiran huomioon ottaminen 2,6, Yht. 20,4
Hanna Maines: Riittävästi positioita ja suuntia, mutta sivuaskeleissa koira oli vino. Ohjelman alkupuolelle olisin toivonut selkeämpää suorittamista. Nyt etenkin vaihdot jäivät vähän epäselviksi. Kaunista ohjausta.
Esiintyminen 5,8; Sisältö 6,1; Taiteellinen vaikutelma 6,5; Koiran huomioon ottaminen 2,7; Yht. 21,1
Tiina Jounio: Koira lämpeni loppua kohti ja laatu koko ajan parani. Alkupuolella jonkin verran huomio heikompaa. Musiikin tulkinta ja ohjelman sovittaminen musiikkiin hyvää.
Esiintyminen 6,1; Sisältö 6,3; Taiteellinen vaikutelma 6,3; Koiran huomioon ottaminen 2,8; Yht. 21,5


Myöhemmin oli Epen vuoro freestylen voiluokassa. Epellekin saatiin freestylessa kiva suoritus. Muutamia ihmettelyitä ja kieltoja oli, mutta monet vaikeat kaukojutut onnistui tänään. Olin tyytyväinen. Epen kanssa saatiin pisteitä 21,07 eli ei silläkään serti jäänyt kauas. Epen kanssa oltiin 2. sijalla luokassamme. :)
*Epen freestyle ohjelma Jyväskylässä 22.02.2020

Tuomareiden kommentit ja pisteet:
Heli Nousiainen: Koirakolla yhteistyö sujui, vaikkakin muutamia liikkeistä kieltoja mahtui mukaan matkaan. Pikku tarkennuksia näihin niin hyvä tulee.
Esiintyminen 5,8; Sisältö 6,2; Taiteellinen vaikutelma 6; Koiran huomioon ottaminen 2,7; Yht. 20,1
Hanna Maines: Hieno tanssillinen ohjelma, jossa oli paljon onnistuneita vaativiakin elementtejä, mutta jossa oli myös muutamia selkeitä kieltoja ja josta jäi koreografinen soljuvuus vähän vajaaksi ja se viimeinen särmä puuttumaan.
Esiintyminen 5,9; Sisältö 6,1; Taiteellinen vaikutelma 6,9; Koiran huomioon ottaminen 2,6; Yht. 21,5
Tiina Jounio: Kaunis ohjelma. Koiralla jonkin verran hidasteluja, mutta ohjaaja ohjaa erittäin kauniisti ja kannustavasti. 
Esiintyminen 6,0; Sisältö 6,2; Taiteellinen vaikutelma 6,0; Koiran huomioon ottaminen 2,8; Yht. 21

Palkintonallet <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.