lauantai 2. huhtikuuta 2011

Pennun kotiutuminen

Saavuttuamme Sani-pennun kanssa Vöyriltä kotiin, sai pentu ensin tutustua rauhassa uuteen ympäristöönsä. Kovasti tuntui aluksi olevan jännä sellainen heijastava vitriinikaappi, josta pikkuinen näki oman peilikuvansa. Sillehän piti tietenkin aluksi haukkua kamalasti ennen kuin se lopulta todettiin aivan vaarattomaksi. :)

Pienen lepohetken jälkeen oli vuorossa tutustuminen ensin Simoon ja sitten Nekkuun. Simo oli pennun mielestä aluksi melko pelottava, koska poju olisi niin innoissaan halunnut tehdä tuttavuutta pikkuisen kanssa. Hieman tuntui myös Simolla olevan pomottava asenne, kun uusi koira oli tullut herran reviirille. Mutta eiköhän se siitä vähitellen ala tasaantua, kun Simo toteaakin, että pentuhan onkin muuten tullut ihan pysyvästi tänne asumaan.

Nekun kanssa pennulla ei ollut mitään ongelmia, tosin aluksi pentu vähän säikähti Nekun isoa kokoa, mutta totesi nopeasti Nekun täysin vaarattomaksi. Kivoja leikkikuvia tuli myös napsittua pennusta, kun ne Nekun kanssa temmelsivät yhdessä. :)






Sani ja pelottava vitriinikaappi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.