maanantai 15. elokuuta 2011

Rlk-tapaamisen su päivä: koiratanssia

Rlk-tapaamisen sunnuntaipäivänä meillä oli aiheena koiratanssi ja itse toimin meidän kouluttajana. :) Aamulla aloitettiin pienellä koiratanssin teoriaosuudella, jossa kerroin yleisesti HTM:sta sekä freestylesta. Tämän jälkeen päästiin Simon ja Sanin kanssa esittämään muille koiratanssiohjelmat. Simon kanssa esitimme meidän aiemman ninjaohjelman. Ihan ok sujui pojun kanssa, vaikka kovin paljon ei oltu sen kanssa ehdittykään treenata. Hieman meinasi olla myös ohjelma päässyt unohtumaan, mutta ei sentään mitään liikkeitä unohtunut tehdä kesken esityksen. Tehtiin meidän esitykset sisätilassa, jossa liukas lattia hieman tuntui häiritsevän Simoa. Ohjelman jälkeen esiteltiin vielä muita Simon osaamia temppuja. :)

Sanin kanssa esitettiinkin sitten meidän aivan uusi Michael Jackson -teemainen ohjelma. Meni kyllä aivan super hienosti. Muutama haukku pennulta pääsi, mutta muuten todella hienosti pentu työskenteli. Toki palkkasin sitä välissä, mutta yhtään ei keskittyminen herpaantunut aina palkkauksen jälkeenkään. Ohessa myös video meidän ohjelmasta.
*Sanin koiratanssiesitys rlk-tapaamisessa 14.08.2011 (Musiikki: Michael Jackson - Smooth Criminal)

 Myöhemmin tehtiin taas pieniä temppuharjoitteluita aina yhdelle koiralle kerrallaan. Ideana oli, että jokainen sai kysyä neuvoa juuri niiden temppujen opettamiseen, joita halusi omalle koiralleen opettaa. Toivottavasti jotain hyödyllisiä vinkkejä osasin antaa, jotta jokainen koirakko pääsee harjoittelussa eteenpäin. :) Ohessa video, jossa pätkiä eri koirien temppuharjoitteluista.
*rlk tapaamisen temppuvideo

Aivan lopuksi järjestin ohjaajien pään menoksi myös pienen eläytymis kilpailun, jossa kunkin tuli esittää jotain tiettyä musiikkityyliä tai artistia, jonka muut sitten joutuivat arvaamaan. Päivän paras eläytyjä oli Eila, joka esitti Michael Jacksonin moonwalkin niin hienosti, että heti muut arvasivat kenestä artistista oli kyse. Pieni palkintokin odotti toki voittajaa. :)

Kokonaisuudessaan oli kyllä todella mukavat kokoontumisajot ja mukavaa oli pitkästä aikaa päästä taas niihinkin osallistumaan. Erityisen kivaa oli nähdä myös Sanin sisaruksia sekä muitakin paikalla olleita ruotsinlapinkoiria unohtamatta tietenkään koirien omistajia. :) Kiitos vielä kaikille osallistujille ja Eilalle paikan varaamisesta ja naksutinkoulutuspäivästä! :)

Lala harjoittelee sivulla peruuttamista.

Fennin pujotteluharjoittelua

Fennin tassu-temppu

Chaplin harjoittelee pujottelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.