sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lohjan pentunäyttely

Sanin kanssa kävästiin Lohjalla pentunäyttelyssä. Näyttely pidettiin Showlinkin Areenalla ja tämä oli Sanin ensimmäinen sisänäyttely. Todella hienosti meni eikä Sani vierastanut ollenkaan oudossa paikassa. Kovaäänisiä kuulutuksia paikan päällä ei ollut, mutta muuten halli oli melko kaikuva.

Sanin vuoroa jouduttiin odottamaan tosi kauan, koska kehä oli pahasti myöhässä todella hitaan arvostelun takia. Pystykorvat arvosteli Anneli Pukkila, jolla ei ilmeisesti vielä ole 5. ryhmän tuomarioikeuksia, jonka vuoksi arvostelu oli todella perusteellista. Sani oli ainut rlk paikalla. Jälleen kerran typy esiintyi todella hienosti ja itse sain myös kauniista esittämistavasta paljon kehuja tuomarilta. Sivuliikkeet (kehän ympäri) sekä edestakaiset liikkeet tuomari katsoi kahteen kertaan ja myös koirien rakenteen tutkiminen oli todella perusteellista. Seisottaminen tuntui kestävän ikuisuuden, mutta todella upeasti Sani jaksoi tsempata, kun välillä aina palkkasin sitä. Todella monta pentua tuntui jossain vaiheessa aina hermostuvan, kun niiden piti seisoa niin kauan aikaa paikoillaan. Tällä kertaa Sani ei valitettavasti saanut kunniapalkintoa ja syyksi tuomari mainitsi Sanin takaosan sekä takaliikkeet. Eli päivän tuloksena Pek1.

Sanin arvostelu:
tuomari: Anneli Pukkila
Mittasuhteiltaan oikea, rodunomainen narttupentu, jolla hyvä pää. Aavistuksen suuret korvat. Kauniit silmät. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja ja häntä. Ikäisekseen riittävä raajaluusto. Hyvä etuosa. Riittävä rinnan syvyys. Turhan korkea kinner, joka näkyy ahtaassa takaliikkeessä. Sivuliikkeet ok, joskin takaliikkeet turhan voimattomat. Takaraajoissa kannukset. Karvapeite ok. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti. Viehättävä luonne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.