sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lempäälän viralliset koiratanssikisat

Pitkästä aikaa päästiin Simon kanssa taas koiratanssikisoihin, jotka tällä kertaa olivat Lempäälässä. Paljon oli koiria ilmoitettu freestyleen: alokasluokassa 10 koirakkoa ja avoimessa 9 koirakkoa. :) Hienosti toimi taas kaikki järjestelyt ja todella upeita esityksiä nähtiin monta. Varsinkin alokasluokan taso oli todella hyvä, kun jopa 7 koiraa sai kunniamaininnan. Yksi kuman saaneista oli meidän treenikaverikoirakko Emma ja Goldie, jotka kisasivat vieläpä ensimmäistä kertaa. Paljon onnea vielä Emmalle ja Goldielle! :)

Simon esityksessä oli tällä kertaa paljon hyvää ja moni sellainen ongelma mikä meillä on aiemmin ollut ei haitannut nyt (mm. lattian haistelu tai Simon oma keksimät temput). Mutta sitten se yksi iso juttu: HAUKKUMINEN. Tällä kertaa Simon haukunta yltyi pahemmaksi kuin vielä missään aiemmassa kisassa ja herra huusikin n. puolet ohjelmasta. :( Itse temput ja ohjelma muuten sujui tosi kivasti, ehkä jopa paremmin kuin koskaan aiemmin ja Simo teki hyvällä innolla alusta loppuun, mutta kun se yksi juttu... Myös kaikki tuomarit kommentoivat vielä suullisesti, että "Voi kun oli niin ihana ohjelma ja harmi se haukunta." Nyt täytyy siis selvästi alkaa treenaamaan sitä hiljaa työskentelyä, jotta tästä ongelmasta päästäisiin vielä joskus yli. Tekniset pisteet meillä oli tosi kivat (83,33), mutta taiteelliset pisteet (69,33) alensivat selvästi tulosta ja kokonaispisteet meillä tällä kertaa 153p ja alokasluokan sija 9/10.
*Simo Lempäälän koiratanssikisoissa 09.10.2011

Tuomarikommentit:
Laura Jalli (vastaava): Hauska ohjelma, hieno idea. Liikkeet koira teki pääosin hyvin, mutta valitettavasti ohjelman loppua kohti haukku yltyi turhan kovaksi. Hyvä kehänkäyttö, monipuolisia liikkeitä. (tekn. 82, tait. 68)
Hannele Parviainen: Paljon hauskoja elementtejä esityksessä ja koira teki likkeet hienosti. Pistevähennykset tulevat haukkumisesta. Ohjaajan kannattaa kiinnittää huomiota siihen. (tekn. 83, tait. 75)
Mirja Ovitz: Erinomaisen hauska ja kauniisti koottu esitys. Koira jaksoi hyvin loppuun asti. Jos haukkumisen saa hillittyä, tämä pari pääsee vielä pitkälle. (tekn. 85, tait. 65)







Pari kuvaa freestyle lajin palkintojenjaosta:
Alokasluokan sijoittuneet

Avoimenluokan sijoittuneet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.