lauantai 12. marraskuuta 2011

Lemmikkimessujen lauantaipäivä

Ensimmäisenä messupäivänä meillä oli Sanin kanssa 2 koiratanssiesitystä: klo 10.30 ja 11.35. Ekassa esityksessä oltiin itseasiassa ihan ainut koirakko, joten kovat paineet oli, että miten menee. No, onneksi Sani päätti yllättää positiivisesti ja meidän ohjelma meni täysin nappiin. :) Jee! Harmi kun videomateriaalia en saanut tuosta esityksestä, kun ei ollut tuttuja paikalla kuvaamassa.

Aika nopeasti tuli onneksi myös toisen esiintymisen vuoro ja toisella esiintymiskerralla meitä oli nyt yhteensä 3 koirakkoa. Toinen esitys ei Sanin kanssa mennyt ihan niin hyvin, koska väliaplodien innoittamana neiti päätti käydä hieman moikkaamassa yleisöä. No, onneksi typy tuli nopeasti takaisin ja loppuesitys meni taas aivan nappiin. Hyvin kyllä huomasi, että Sani ei ole tottunut aploodeihin, joten ne selvästi häiritsivät sitä. Mikään muu hälinä tai asiat ympärillä eivät häirinneet lainkaan Sanin muuten upeaa keskittymistä. Kokonaisuudessaan olen kyllä todella tyytyväinen penskan esityksiin, koska nämähän olivat tosiaan vasta sen ihan ekat kunnon esiintymiset, joten siihen nähden valtavan hienosti meni.

Haukkumista Sanilla ei nyt juurikaan esiintynyt (no ehkä pari yksittäistä haukahdusta taisi ekassa esityksessä olla), joten siihen olin tosi tyytyväinen. Varsinkin huivin vetämistemppu, pujottelut, pyörähdykset ja laatikon päällä pyöriminen sekä mun ympäri peruutus ja meidän loppuliike sujuivat valtavan hyvin. Oikeastaan mistään tempusta ei jäänyt sellainen olo, ettei se olisi mennyt hyvin, mikä oli hieno juttu. Vielä vain lisää kehäkokemusta pikkuiselle ja totutusta yleisön taputuksiin niin tosi hyvä tulee. Koiratanssikisoissahan aplodit ovat korkeintaan esityksen jälkeen, joten siellä se tuskin tulee tuottamaan ongelmaa, mutta olisihan se hienoa jatkossakin päästä tällaisiin esiintymisiin mukaan. :) No huomenna meillä on vielä uusi päivä, joten saa nähdä miten silloin menee.

Messuilta tuli ostettua koirille taas uusia vinkuvia pehmoleluja, joista Simo ja Sani kävivät hieman veto-ottelua:
Kumpi voittaa?!!


Narttu vei tämän erän. ;)

Voittajan on helppo hymyillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.