lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lempäälän möllitanssit

Eilen osallistuttiin koirien kanssa Lempäälässä järjestettyihin koiratanssin möllikisoihin. Tuomarina kisoissa toimi Mari Väänänen. Kivasti oli koirakoita paikalla, yhteensä 26 kappaletta. :) Sani osallistui kilpailevien koirakoiden aloluokkaan ja Simo avo/voi luokkaan.

Ensin oli Simon vuoro ja päästiin harjoittelemaan meidän uutta agenttiteemaista ohjelmaa. Harmillisesti olin unohtanut ottaa meidän rekvisiitat mukaan, mutta onneksi sain lainatavaroita sen verran käyttöön, että esiintyminen onnistui. Tosi kivasti meidän ohjelma sujui siihen nähden, että tämä oli vasta ensimmäinen kerta kun kyseinen ohjelma tehtiin kokonaisuudessaan musan tahtiin. Yhdessä kohdassa hieman itse unohdin mitä tuli seuraavaksi, mutta onneksi se ei pahemmin haitannut. Hieman Simolla oli omaa säätöä meidän salkun kanssa ja muutama haukku pojalta pääsi. Muuten hyvä suoritus. :) Hienosti sijoituttiin vielä 3. sijalle, vaikka meidän luokassa oli yhteensä 8 koirakkoa ja osa voittajaluokan koirakoita.
*Simon freestyleohjelma Lempäälän möllikisoissa 29.03.2013

Tuomarikommentit:
Mari Väänänen: Hauska teema. Pää ylös, hartiat taakse - rohkeammin vaan! Koreografia jäi välillä hieman "pieneksi". Koira hyvin mukana, muutama ongelma laukun kanssa. Te olette hyvä pari, ole ylpeä tekemisestänne ja näytä se myös kehässä!

Sanin luokassa oli yhteensä 4 koirakkoa. Neiti oli jälleen todella hermostunut kehässä ja alkoi haukkua melkein heti, kun musiikki lähti soimaan. :( Sania pyrin palkkaaman monta kertaa, kun yhtään meni paremmin, mutta sekään ei tuntunut auttavan vaan haukkua tuli todella paljon. Muuten itse temput onnistuivat hyvin ja Sani pysyi koko ajan kontaktissa. Mutta voihan haukku ja hermostuneisuus sentään. :( Nyt tehtävä Sanille paljon kisamaisia treenejä musan kanssa, ei siinä muukaan auta. Sanin kanssa sijoituttiin aloluokan 3. sijalle.

Tuomarikommentit:
Mari Väänänen: Hyväntuulinen musiikki. Ohjaajallekin rentoutta ja asennetta. :) Alku lähti hankalasti käyntiin. Tee ero palkkaamisen ja houkuttelun välille!  Nyt koira sai palkan sitä vaatiessaan, ei välttämättä aina hyvästä työstä. Ääni... Haukkuminen oli aika vaativan kuuloista. Rentoutta ja iloa lisää.

Kiitos Hanna Mainekselle upeista kisakuvista! :o)















avo/voi luokan palkintojenjako

aloluokan palkintojenjako




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.