sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Sani ROP Jyväskylän KV näyttelyssä

Sanin kanssa osallistuttiin Jyväskylän KV näyttelyyn lauantaina 16.11. Sani oli näyttelyn ainut ruotsinlapinkoira ja rodun tuomaroi Paavo Mattila, joka oli kesäkuussa tehnyt Sanista valion. Tälläkin kertaa tuomari tykkäsi Sanista kovasti, vaikka kehän ympäri juoksussa neidillä olikin hieman turhan kova vauhti päällä. Seisomiset sujui kuitenkin hienosti ja tuomaria kohtaan Sani oli ennemminkin yltiöystävällinen. ;) Hienosti tuloksena neitokaiselle: VAL-ERI, PN1, SA, CACIB, ROP. :o)

Sanin arvostelu:
Kaunis, hyvinrakentunut narttu. Hyvä pää. Kauniit korvat. Hyvät rungon mittasuhteet. Takaraajojen kulmauksia saisi olla hieman enemmän. Hyvä turkki ja häntä. Liikkuu sivusta hyvin, ahtautta takaliikkeissä. Miellyttävä käytös. 

Ryhmäkehässä meillä oli Puolalainen tuomari Viva Maria Soleckyj-Szpunar.  Esiarvostelussa tuomaria nauratti, kun ystävällinen nallekarhu nuoli tuomarin käden aivan märäksi. ;) Melkoisen kauan meidän piti odotella esiarvostelukehässä ennen kuin päästiin varsinaiseen kehään ja hieman meinasi neitokainen turhautua loppupuolella odotukseen. Itse ryhmäkehään mentäessä Sanilla oli jälleen hieman liian kova draivi päällä, kun juoksimme sinne porukalla. Siellä ei enää sijoitusta tullut, ylläri ylläri. Mutta kiva päivä oli kaikkiaan ja Sani sai palkinnoksi pari lahjakorttia, joilla sai koirille kaikkea mukavaa tuliaiseksi. Erityisen ihana koirien mielestä oli iso vinkukissa, jolla Sani tykkäsi leikkiä jo näyttelypaikalla. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.