maanantai 7. marraskuuta 2016

Tanssitreeniä

Tänään käytiin koirien kanssa hallilla treenaamassa koiratanssijuttuja. Ensin Epe osallistui temppu/tekniikka tunnille missä oli pari muutakin koirakkoa treenaamassa ja harjoiteltiin yksittäisiä temppuja sekä pieniä temppusarjoja. Alussa Epen oli vaikea keskittyä, kun muita koiria oli lähellä, mutta hetken päästä se malttoi jo hienosti keskittyä yhdessä tekemiseen. Lopuksi tehtiin vielä häiriötreeniä kaikille eli ideana, että mitä enemmän on häiriötä niin sitä enemmän koira oppii odottamaan palkkaa ohjaajalta. Epelle harjoitus oli vielä vähän vaikea ja ensi kerralla pitää häiriöitä entisestään pienentää ja aikaa lyhentää, kun ei jaksa vielä keskittyä kauaa. Sitten harjoiteltiin myös Epen kanssa sille suunnittelemani pieni freestyleohjelma läpi. Tosi kiva oli kun siitä sain ihan videonkin. :)
*Epen pentutanssi 07.11.2016

Myös Sani oli minulla mukana ja sen kanssa kokeiltiin meidän molemmat uudet ohjelmat läpi. Freestyle sujui ihan kivasti. Ryömiminen oli edelleen Sanille haasteellinen ja jalkojen välistä pujotteluun tarvitsi nyt ison käsiavun, vaikka yleensä onnistuu ilmankin. Loppuliikkeenä olevaa apam-temppua pitää myös palautella paremmin mieleen, kun nyt tarjosi kierimistä ja vasta sanottuaan painavan uuu-lauseen suostui neitokainen oikean tempun tekemään. Muuten tykkäsin, että Sanilla oli hyvä vire läpi treenin ja liikkeet sujui kivasti.
*Sanin merirosvo-ohjelman harjoitus 07.11.2016

Sanin htm ohjelman harjoitukseen olin myös ihan tyytyväinen. Alussa minun pitää muistaa, että menen kyykkyyn sellaiseen asentoon mistä pääsen nopsempaan ylös, nyt olin liian hidas. Sani teki mielestäni position vaihdokset kivasti. Oikealla väärinpäin seuraamisessa peruutus oli nyt liian vaikea Sanille ja siinä tuli sitten myös ääntelyä, kun ei saatu sitä onnistumaan. Muuten mielestäni seuruut näytti kivalta ja Sani työskenteli innokkaasti. Omaa liikkumistani saan treenata paljon myös ilman koiraa, koska tämä on hyvin erilainen musiikki mihin ollaan totuttu. Mutta tykkään itse ohjelmasta, kun on paljon vaihtelua temmoissa yms. :)
*Sanin htm ohjelman harjoitus 07.11.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti