maanantai 28. marraskuuta 2016

Vuoden kisat kisattu ja tavoitteet täytetty

Tämän vuoden osalta minun ja Sanin kisakausi on siis taputeltu päätökseen ja hienosti ollaan päästy myös vuodelle asetettuihin tavoitteisiin ja jopa ylitetty ne. :)

Rally-tokon osalta meillä oli tälle vuodelle tavoitteena korkata avoinluokka ja näin tapahtui ja myös yksi hyväksytty ratasuorituskin saatiin. Koiratanssissa HTM lajin osalta tavoitteena oli KUMA avo-luokasta ja saada kisaoikeus voittajaluokkaan. Tämäkin täyttyi meidän viime kisassa. :) Freestylen osalta oli tavoitteena saada uusi voittajaluokan ohjelma siihen kuosiin, että päästäisiin korkkaamaan luokassa. Tämäkin tavoite täyttyi moninkertaisesti, kun vielä saatiin yksi freestyle-sertikin siihen päälle. Koiratanssin SM-kisoihin ei tänä vuonna vielä päästy, mutta ensi vuonna yritetään. Ainakin freestyleen Sanilla on osallistumisoikeus, mutta yritämme saada voittajaluokasta tuloksen myös HTM lajista, jotta saisimme osallistua molempiin lajeihin. Yhdessä näyttelyssä käytiin tänä vuonna eli Tornion lappalaiserkkarissa ja sieltä oli upeasti tuloksena BIS3. Uskaltauduimme tänä vuonna myös pariin tokokokeeseen ja niistä oli tuloksena yksi 1. palkinto ja yksi 2. palkinto. Lisäksi suoritimme Sanin kanssa myös noseworkin hajutestin ja käytiin kokeilemassa yhdessä epävirallisessa nosework kokeessa.

Paljon mahtavia kisakokemuksia on siis mahtunut tällekin vuodelle ja tuntuu, että kesän jälkeen on tapahtunut isoja edistymisiä Sanin kanssa monella saralla. Innolla odotellaan jo ensi vuotta ja mitä kaikkea se tuokaan tullessaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti