perjantai 17. elokuuta 2018

Tahtitassujen koulutusviikonloppu 10.-12.08. Kuopiossa

Koirien kanssa osallistuimme Tahtitassujen järkkäämään koiratanssin koulutusviikonloppuun mikä pidettiin Kuopiossa Pondera-hallilla. Kouluttajana toimi Marjaana Lohivirta. Perjantaina viikonloppu aloitettiin hallilla luennon merkeissä ja Marjaana näytti myös joitain hyödyllisiä videoita missä demonstroi käytännössä eri asioita. Luennon jälkeen ajelimme Rauhalahden matkailukeskukseen mistä oltiin Lauran kanssa varattu meille mökkimajoitus yöpymistä varten. Lähellä oli mukavat lenkkimaastot Epelle ja Sanille ja Kajaa ulkoilutin enemmän läheisellä nurmialueella. Mökki oli tuskaisen lämmin, joten päätin ottaa vain pennun häkkiin sisälle yöksi ja isommat koirat sai nukkua autossa.

Lauantaiaamuna suunnattiin koirien kanssa takaisin Pondera-hallille ja aamulla aloitettiin heti käytännön treeneillä. Tehtiin puolen tunnin ryhmätreenejä ja itse kerkesin tehdä pari treeniä Epen kanssa ja yhden treenin Sanin kanssa ja yksi treeni keskittyi ohjelman suunnitteluun minkä tein ilman koiraa.Treenien jälkeen ajeltiin taas takaisin Rauhalahteen majoittumaan ja Lauran kanssa kävästiin myös matkailukeskuksen eläinpuistossa.

Sunnuntaina suunnattiin aamusta taas hallille ja silloin aiheena oli kehään menot ja sieltä poistumiset. Molempien koirien kanssa tein pari treeniä. Koko viikonlopun ajan Kaja käyttäytyi kyllä todella mallikkaasti. Hallilla se malttoi hienosti olla omassa häkissään ja kaikki pisut ja kakat tuli reissun aikana ulos. Myös automatkat sujui hienosti. :)

Epen lelupalkkaus menossa. (kuva: Karoliina Holmavuo)

Pentu osasi ottaa oikein rennosti omassa yksiössään.
Kaja iltakävelyllä.

Sani ja Epe lenkillä.

Kaunis paikka löytyi, mutta tyypit ei oikein jaksaneet poseerata.

Epe tuijotteli mieluummin lähellä uiskentelevia sorsia.

Kaja leikkii Sieni-ystävän kanssa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.