keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2019

Laitellaanpas taas jotain alustavia suunnitelmia ja tavoitteita tälle vuodelle. :)

HTM
Sani: Jatketaan vikan HTM sertin tavoittelua. Tavoitteena saada Sanille parempi motivaatio seuraamisiin. Toivottavasti tänä vuonna päästäisiin Saninkin kanssa myös rotumestiksiin ja SM-kisoihin.
Epe: Epen kanssa tavoitteena kisata HTM lajissa ainakin rotumestiksissä ja SM-kisoissa. Muuten keskitytään treenaamaan häiriöitä ja parantamaan motivaatiota.
Kaja: Kajan kanssa harjoitellaan eri positioita. Nyt ollut harjoittelussa seuraa, oikee ja pelottaako -positiot. Jos vaikka saataisiin pari lisää sillekin. :)

Freestyle
Sani: Sanin kanssa ei varmaan kovin paljon tulla freestylessa kisaamaan. Lähinnä rotumestikset ja SM-kisat voisi ottaa tavoitteeksi.
Epe: Epelle toiveena saada vaikka eka freestyle serti tänä vuonna. Jatketaan vaikeampien liikkeiden treenausta ja loppuvuodesta rotumestikset ja SM-kisat tavoitteena.
Kaja: Kajan kanssa jatketaan eri temppujen treenausta. Jotenkin en usko, että Kaja on vielä tänä vuonna kisoihin valmis. Joitain möllejä tai kehätreeniä voidaan sille miettiä.

Rally-toko
Sani: Sanille voitas laittaa tavoitteeksi RTK4 (enää yksi tulos puuttuisi) ja rotumestikset voisi kiinnostaa.
Epe: Epen kanssa voitas myös yrittää rotumestiksiin. Jos saatais sille joku avotulos niin olisi hienoa.
Kaja: Loppuvuodesta voisi miettiä Kajan kanssa myös kisaamista jos saadaan sille seuraamiseen riittävästi kestoa ja motivaatiota.

Toko
Tokon suhteen minulla ei ole nyt mitään kisatavoitteita kenenkään koiran kanssa. Toki tokoliikkeitä voidaan omaksi iloksi treenata.

Agility
Epe: Epe saa jatkaa kesällä aksatreeneissä. Joitain epiksiä voidaan miettiä.
Sani: Sanikin voi satunnaisesti käydä myös aksatreeneissä.

Nosework
Sani: Voitaisi ottaa tavoitteeksi 2. hajutestin suorittaminen ja yhteen 1. luokan kokeeseen osallistuminen riippuen miten kisoja järjestetään lähialueella.
Epe: Epellä voisi olla samat tavoitteet kuin Sanilla.
Kaja: Kajan kanssa jatketaan omatoimisia hajutreenejä.

Verijälki
Tavoitteena käydä kaikkien koirien kanssa tekemässä ainakin muutama verijälki. Viime kesänä jäi kovin vähäiselle tämä harrastus kovien helteiden vuoksi.

Näyttelyt
Sani: Sanin kanssa voitais miettiä ainakin erkkariin osallistumista ja vaikka jotain muutakin näyttelyä, kun se pääsee kohta jo veteraaniluokkaan.
Kaja: Kajan kanssa olisi tarkoitus mennä näyttelyyn kunhan se pääsee jo junnuluokkaan. Toivottavasti saataisiin sille myös joku serti tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.