keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Tanssia ja rallya

Eilen olin varannut meidän treenihallista yksityisvuoron ja oltiin molempien koirien kanssa harjoittelemassa meidän koiratanssiohjelmia. Epen kanssa tehtiin sen fs alokasluokan agenttiohjelmaa. Nyt se on hienosti oppinut edessä kierimisen pelkästä käskystä. :) Vaikeimmalle liikkeelle tuntui minun selkää vasten kävely ("letkis"), kun siinä tahtoo pysyä vaan lyhyen aikaa ja sitten laskeutuu jo alas. Tehtiin yksi pidempi ohjelmaharjoitus missä annoin Epelle vain yhden välipalkan. Hienosti kyllä sujui, vaikka vähän tuntui pientä ääntelyä kuuluvan, kun ei palkkaa tullut pidempään aikaan. Tulevissa Tampereen kisoissa meillä olisi tavoitteena harjoitella Epen ohjelmaa ja otan ihan tietoisen hylätyn, kun leikitään välillä kehässä. Toivotaan, että Epe saisi sieltä mukavan kokemuksen kisatilanteista. :)

Sanin kanssa harjoiteltiin eilen meidän htm ohjelmaa ja sitten aivan uutta fs ohjelmaa. Htm seuraamiset meni hyvin ja Sani työskenteli innolla. Toivotaan, että olisi kisoissakin yhtä motivoitunut. Uusi fs ohjelma meillä tulee olemaan Kaunotar ja Hirviö -musiikkiin ja Kaunotar -teemainen. Treenattiin enemmän vain yksittäisiä liikkeitä, kun siinä tulee jotain uusia juttuja ja liikkeitä mitä ei aiemmissa ohjelmissa ole ollut. Ihan kivasti kyllä toimi ja myös uudet kaukojututu sujui hyvin. :)

Tänään meillä oli sitten rally-tokon ratatreenit hallilla ja molemmat koirat oli jälleen mukana. Epen kanssa tehtiin ihan perusjuttuja: mm. seisomisen harjoittelua (ylös nousemista ja kestoa kun kierrän ympäri), seuraamista, eteentuloja, erilaisia käännöksiä, maahanmenoa. Treenattiin myös koirahäiriötä. Sanin kanssa tehtiin myös monenlaista häiriötreeniä: lentäviä leluja, pilli (tämä osoittautui pahaksi kun kaveri puhalsi pilliin), konttaava ihminen (myöskin paha häiriö), lähistöllä herkkuja syöviä ihmisiä. Sitten meillä oli 10 kylttiä sisältävä rata missä oli pelkkiä erillaisia täyskäännöksiä ja seuraamispuoli vaihtui monessa kohdassa. Ihan kivalle tuntui kokeilla ja jossain kohdassa Sani tahtoi oikealta puolelta livetä liian eteen ja pyörähti sitten eteeni. Oikean puolen seuraamisessa sillä vielä välillä sattuu näitä eli ei ole ihan niin varma kuin vasen puoli. Loppuun otettiin vielä yksi lähtökyltin harjoitus eli tulin kokeenomaisesti lähtökyltille ja irrotin hihnan ja odotettiin tuomarin lupa ja sitten tehtiin vain muutaman metrin seuruu ja palkat purkista.

Ratatreenien jälkeen saatiin Sanin kanssa vielä esittää meidän uusi fs ohjelma meidän treenikavereille. Samalla sain myös videon meidän suorituksesta mikä oli tosi kiva tulevia kisoja ajatellen. Ihan kivasti meni, mutta vielä siellä pitää miettiä pieniä yksityiskohtia ja musiikkiin ajoituksia, mutta kyllä tästä hyvä tulee. :)
*Sanin Kaunotar-ohjelman harjoitus 29.03.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.