sunnuntai 24. elokuuta 2014

Riihimäen rally-tokokisat

Simon kanssa kisattiin lauantaina (23.8.) Riihimäellä mestariluokassa rally-tokossa. Nyt kisat jännittikin melkoisesti, koska Simon kanssa jouduttiin ekaa kertaa aloittamaan mestariluokka. Kisat alkoivatkin tällä kertaa suoraan mestariluokalla klo 9 aamulla joten meillä olikin sitten aikainen lähtö klo 5 Juvalta, jotta oltiin ajoissa kisapaikalla. Kisahalli oli ihan ok, mutta aika ahdas, joten kehässäkään ei pahemmin ylimääräistä tilaa ollut. Tuomarina toimi Pia Heikkinen ja mestariluokan rata vaikutti ihan mukavalta. Houkutuksen tiesin olevan paha ja putkea jännitin, koska sitä ei Simon kanssa vielä ihan niin paljon olla treenattu.

Rataantutustumisessa onneksi ehdin hyvin kiertää radan pari kertaa ja sitten meninkin jo hakemaan Simon, jotta oltiin ajoissa valmiina. Simon olemus ei ehkä ollut ihan terävimmillään kehään mentäessä, mutta ihan kivasti poju kuitenkin radasta suoriutui. Houkutus oli taas se meidän kompastuskivi siellä radalla, kun Simon piti herkkupurkki käydä haistelemassa. Myös ensimmäinen liike (liikkeestä istumaan jääminen) piti uusia ja sittenkin onnistui aika epätarkasti, joten siitä tuli paljon vähennyksiä. Myös toinen uusinta piti ottaa myöhemmin, kun Simo jäi haistelemaan yhtä kylttiä. Sitten siellä oli pieniä epätarkkuuksia tai kylttien haisteluita, mutta kokonaisuudessaan ihan ok rata. Käytösruudussa oli paikallamakuu 3 min ohjaajan oikealla puolella mikä ei aiemmin ole tuottanut ongelmia. Nyt Simo päätti kuitenkin aika loppuvaiheessa nousta sieltä kerran istumaan, mikä jäi harmittamaan tosi paljon. Siitäkin tuli sitten isosti miinuksia ja valitettavasti meidän kokonaissaldo ei tälläkään kertaa riittänyt aivan hyväksyttyyn tulokseen. Yhteensä saatiin 63p/100p.
*Simo rally-tokokisoissa Riihimäellä 23.08.2014

Nyt meillä onkin seuraavat kisat lokakuussa, joten ehditään vielä hioa vaikeimpia liikkeitä parempaan kuntoon. Eiköhän niitä hyväksyttyjä tuloksia ala jossain vaiheessa tulemaan, kun kisoissa vaan päästään käymään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti