keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tanssia, tokoa ja rallattelua

Tällä viikolla on taas Sanin kanssa treenailtu vähän kaikkea. Maanantaina käytiin kentällä harjoittelemassa meidän molempia koiratanssiohjelmia. Freestyleohjelman osalta treenattiin enemmän vain yksittäisiä liikkeitä ja hiottiin niitä parempaan kuntoon. HTM treenissä tehtiin ohjelma kokonaisuudessaan pariin kertaan läpi. Ekalla kerralla palkkasin enemmän ja toisella kerralla tehtiin koko ohjelma ilman välipalkkoja ja lopussa oli oikein jättiherkkupurkki. Lopussa Sanilta tuli pari vinkahdusta, kun alkoi hieman painestua, mutta ihan kivasti kuitenkin saatiin koko ohjelma ehjänä läpi. :)

Tänään oltiin kentällä ja meillä oli ensin tokotreenit. Aluksi hieman lämppäiltiin kentällä ja sitten tehtiin taas kaverin avustamana kaikki aloliikkeet läpi kokeenomaisesti. Nyt palkkasin Sanin vain kerran liikkeiden välissä ja lopussa se sai taas herkkupurkin. Nyt oli Sanilla vire liian ylhäällä ja tuli aika paljon ääntelyä liikkeiden aikana :( Muuten liikkeet sujui hyvin, mutta keskittyminen ei ollut ihan parasta mahdollista. Lopuksi tehtiin vielä ryhmäpaikkamakuu mikä meni hyvin.
*Sanin tokotreenit 10.08.2016

Tänään meillä oli myös rallytreenit siihen tokoilujen perään ja Sanin kanssa tehtiin yksi avorata kerran läpi ja palkkasin sitä vain pari kertaa radan aikana ja lopussa taas oli kunnon herkut purkista. Rata sujui ihan ok. Hieman oli Sani ehkä jo väsyksissä, mutta ääntelyä ei ollut juurikaan ja liikkeet kuitenkin onnistui hyvin. Myöskään radalla olevat ihmishäiriöt eivät tuottaneet ongelmia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti