sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Tanssitreenit Mikkelissä

Tänään käytiin koko lauman kanssa Mikkelissä treenaamassa Lauran kanssa. Kajan kanssa tehtiin lyhyitä freestyle pätkiä ja välillä aina leikittiin. Pentu oli kyllä super motivoinut ja yhtään ei ollut karkaamassa Lauran syliin tai tutkimaan omiaan. :) Kaja odotti myös muun ajan tosi kiltisti omassa häkissään, joten pentuun olin kyllä hurjan tyytyväinen.
*Kajan tanssitreenit 09.09.2018
(video: Laura Lindeman)

Seisomis-treeniä (kuvat: Laura Lindeman)

Tassunanto

Laatikon päällä pyörimistä


Sanille tein lyhyitä freestylepätkiä. Otettiin meidän uuden ohjelman alkua: Kyytiin-huivin nouto-huivin pujotus päähän, peruutus, kumarrus, ohjaajan päällä pyöriminen, eteen istumaan tulo ja tassun annot. Tuo osuus meni kyllä ihan nappiin. :) Sitten tehtiin vaikeampi temppu missä Sani peruuttaa ja sen jälkeen liikkuu sivulle päin minun kanssa samaan suuntaan. Tässä minun tulee vielä palkan suuntaan kiinnittää huomiota, etten palkkauksella vedä Sania valumaan minua kohti vaan palkka tulisi kauempaa, esim. heittämällä jonkun isomman namin. Sani teki myös hienoja eteen lähetyksiä. Tehtiin myös treeni missä eteenlähetys suunattiin kohti häiriöitä ja tosi hyvin Sani siitä suoriutui. Sanin treeniin olin super tyytyväinen ja neitokainen oli todella motivoitunut tekemään hommia ja myös hieman hullun raivoa oli havaittavissa mutta yli se ei kuohunut missään vaiheessa. Lopussa Sani suostui myös hyvin vielä leikkimään narulelulla, joten hyvä mieli jäi treeneistä sen kanssa.


Epelle tehtiin ensin hieman htm pätkiä. Totesin että meidän uuden htm ohjelman alku pitää muuttaa. Nyt ei edessä sivuaskeleet sujuneet ollenkaan, joten vaihdetaan siihen vaikka oikean puolen sivuaskeleet. Tehtiin myös jotain position vaihtoja ja ne meni ihan kivasti. Toisella kierroksella tehtiin freestylejuttuja ja niissä Epe oli paremmin mukana. Otettiin ensin ohjelman alkua. Epelle on vielä maahanmeno ja sieltä nouseminen minun edessä hieman haastavia, joten niitä pitää treenata ennen kisoja lisää. Ohjelman alku otettiin musan kanssa ja siitä sain myös videon. Kaikki ei sujunut ihan täydellisesti, mutta Epe oli kuitenkin hyvin mukana. Tassun antojen jälkeinen kumarrus taidetaan karsia pois ja Epe voi hyvin tehdä vaikka kierimisen kahteen kertaa kuten nyt sitä tarjosikin.
*Epen tanssitreenit 09.09.2018
(video: Laura Lindeman)

Lopuksi tehtiin vielä Epen fs ohjelman muita liikkeitä. Eteenlähetys ei tänään Epeltä oikein onnistunut. Enemmän on tehty sitä vain yksittäisenä liikkeenä ja nyt pidemmän sarjan jälkeen koira oli aivan pihalla mitä olisi pitänyt tehdä. Päätin, että parin viikon päästä Oulun kisoissa ei vielä yritetä liian vaikeaa vaan helpotan ohjelmaa, jotta saataisiin onnistuneempi kokonaisuus. Muihin liikkeisiin olin ihan tyytyväinen. Myös edessä pupu-temppu sekä keppiä vasten kävely onnistuivat ja Epe teki hyvän poispäin peruutuksen. Kaukopyörähdys ja pam-temppu otettiin yksittäisinä liikkeinä. Epe leikki taas tosi hienosti ja aika paljon palkkasinkin sitä lelulla mikä tuntuu toimivan hyvin. :) Muistettava vaan pitää Epen treenit aina tarpeeksi lyhyinä ja kiinnostavina.

Epen kanssa kunnon loppuleikit :)

Kuvat: Laura Lindeman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.