maanantai 18. syyskuuta 2017

Koiratanssitreenit Varkaudessa

Tänään käytiin koirien kanssa taas Varpsin Areenalla treenaamassa meidän koiratanssiohjelmia. Ensin tein Epelle vähän freestylen tempputreeniä. Vähän oli pojulla yli-intoa, kun joitain haukahduksia tuli. Tauon jälkeen Epe pääsi tekemään myös HTM treeniä. Se meni paremmin ja tehtiin myös ohjelmaharjoitus sille. Onneksi nyt oli kaveri mukana niin sain parempia videoitakin meidän harjoituksista. :)
*Epen htm ohjelman harjoitus 18.09.2017

Sanille tein ensin HTM treeniä ja meni kyllä todella hyvin. Kokeiltiin myös kerran musan kanssa koko ohjelma läpi niin, että palkkasin Sania usean kerran. Sujui kylllä upeasti. Tosi kiva mieli jäi Sanin seuraamisista ja myös position vaihdot onnistui hyvin. :)

Sitten tehtiin fs treeniä Sanille. Freestyleohjelma tuntuu Sanille paljon vaikeammalta ja ensin harjoiteltiin ihan yksittäisiä temppuja. Tehtiin kerran myös koko ohjelma putkeen. Ihan ok meni, vaikka kaikki ei onnistunutkaan. Kaukojuttuna tapahtuva nouto oli nyt vaikea, koska Sani meinaa välillä lähteä väärään suuntaan, kun ei oikein tiedä missä haettava kohde on. Tämän vuoksi ohjelmatreenissä tulikin lopussa liian kiire. Erityisen tyytyväinen olin, kun poispäin peruutus ja kaukona tehtävä kumarrus onnistui super hienosti. Samoin ryömiminen suht alussa mikä on Sanille vielä hieman vaikea. Paljon oli hyvää tekemistä, mutta pientä hiomista tämä ohjelma vielä vaatisi. Kisat meillä on jo tulevana lauantaina, mutta mennään sinne vähän kuin testaamaan mitä pitää vielä treenata. Jos sitten SM-kisoihin ehdittäisiin saada ohjelma paremmin kuntoon.
*Sanin fs ohjelman harjoitus 18.09.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti